Zingen in de badkamer kennen we, maar circus? Vanaf nu dus ook!

Dat jubelde een krantenkop over SOAP. En nat wordt het tijdens dit knettergekke, poëtische theatercircus. Al tien jaar verovert de voorstelling stad na stad. Het prestigieuze theaterfestival van Edinburgh selecteerde SOAP uit ongeveer 800 shows als ‘Het Beste Van Edinburgh’, waarna ook New York als een baksteen viel voor de natte capriolen. Volgende maand kunt getuige zijn van deze spetterende familieshow.

Want zoals in het ‘nieuwe circus’ gebruikelijk is, worden in de show verschillende circustechnieken gecombineerd, vermengd en in een nieuw jasje gestoken. In SOAP the Show wordt daar nog een element aan toegevoegd: water! Badwater, welteverstaan. Één van de mannen geeft een knap staaltje handstandacrobatiek ten beste op de badrand en twee van de badbodem opgestoken benen laten zien dat er ook prima te jongleren valt met voeten en tenen.

Tel daar de charmes van een verleidelijke operazangeres en een koddig vrouwelijk clowntje bij op en u heeft een vaag idee van wat u in SOAP the Show staat te wachten. En soms gebeuren er ook ondeugende en intieme dingen in de badkamer, als u begrijpt wat ik bedoel…

Van 17 mei t/m 24 mei 2017 zullen de acrobaten van SOAP the show langs Delft, Waalwijk, Veghel, Drachten, Leeuwarden en tenslotte Utrecht reizen om hun indrukwekkende capriolen aan u te kunnen showen!
“So energetic, so risky, so forceful, so primal that it takes your breath away” ★★★★★ Adelaide Fringe Review 2017
“Family friendly fun” Time Out
“Will leave you energized and wanting more” ★★★★★ Edinburgh Spotlight

 

17 mei 201720:15 Delft, Theater de Veste
18 mei 201720:15 Waalwijk, Theater De Leest
19 mei 201720:15 Veghel, Theater De Blauwe Kei
20 mei 201720:00 Drachten, Schouwburg De Lawei
24 mei 201720:00 Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht