Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH 

Dit miniatuurcircus, in de kleuren geel en rood, schaal 1:87 is een fantasie circus. Het transport bestaat hoofdzakelijk uit DAF’s. De opstelling van dit model is vlakbij de werkelijkheid.

Biedingen vanaf 400.- euro. en eventuele vragen versturen naar:

Jo Toonen, Klik hier

Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH

De afmeting inclusief vitrine; Lengte 1,40 m. Breedte 0.77 m en de hoogte 0.35 m.

Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH
Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH
Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH
Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH
Te Koop; Miniatuurcircus ELISABETH

Een toelichting hierop:

Aan de voorzijde ziet u links wagen (9) met de stroomvoorziening en daarnaast de toilettenwagen (10)

Wagen (27) is de pak- koelwagen voor de barwagen (11) Rechts vooraan zien we een pakwagen (29) voor transport van de façade, met daarnaast de burowagen (6) en twee directiewagens (2 en 4)  Hellemaal vooraan zien we de kassawagen (7) Vlak voor de hoofdtent staat het draaiorgel “De vrolijke clown”

De wagens (15-16-18 en 19) die tegen de tent aan staan, zijn voor het vervoer van de zitinrichting. Links zien we twee manschappenwagens (13 en 14) een woonwagen (8) en vervolgens enkele transportwagens waaronder het olifantentransport (24) en de mastenwagen (23) Direct achter de tent bij de artiesteningang staat een wagen met de roofdieren. Ook zien we wagen (12) deze dient voor licht en geluid, de wagens (21 en 20) voor rekwisieten en kleedwagen.

Op het achterterrein zien we wagen (34) voor transport van de olifantenstal, nummer (17) voor de paardenstal en (25) voor de paarden.  Nummer (37) dient voor stro en hooi.

Alles heeft zo zijn functie, alles moet goed op elkaar zijn afgestemd want een circus is meer dan alleen maar een tent met wat wagens er omheen. Circus is een bedrijf, een dorp en een theater tegelijk. Een goede logistiek en bedrijfsvoering is een noodzaak voor het huidige circus.

Daarom: Hulde aan het circus………hulde aan alle medewerkers.

Veel kijkplezier.   Jo Toonen; clown, circusliefhebber en modelbouwer.