HAARLEM – Wordt Milko opnieuw circusdirecteur van zijn eigen circus? Jazeker, dat is iets dat je echt moet gaan bekijken. Wel vergrootglas meenemen.
De bekende Clown Milko wordt binnenkort weer circusdirecteur. Op woensdag 25 april om 13.30 uur presenteert hij zijn nieuwe Vlooiencircus. 
De kleine man, die kind aan huis is in Haarlem start zijn tournee op de gezellige Zaanenlaan Kermis. De feestelijke openings handeling wordt gedaan door Markt – en Kermismeester Ed Mense en de directeur van de Nederlandse Kermisbond Jan Boots. 
Laat je boniseren door Milko en laat je verrassen door dit nostalgisch cultureel erfgoed. Het kleinste circus in Nederland toont capriolen van met gouden Clowns bekroonde Vlooien artiesten. Enkele van hen traden reeds op in huize Royal Palace in Monte Carlo. 
Milko die sinds 1991 vaste gast is tijdens het alom bekende Kerstcircus Herman RENZ en door het faillisement zijn Circus is kwijtgeraakt kan het Circus niet loslaten. Als je eenmaal een paar schoenen in het Circus hebt versleten kom je er niet meer los van. Hij kwam met het idee om op Kermissen, Festivals, Culturele evenementen en gastoptredens een stukje nostalgie en kijkwerk terug te brengen. In deze moderne tijd van computerspellen en reality view brillen wil hij het hooggeëerd publiek weer eens kennis laten maken met dit oude volksvermaak. Dus komt dat zien……komt dat zien….. tot en met 6 mei op de Zaanenlaan.
Note: In de pauze geen suikerspin maar potjes jeukpoeder te koop !