Het Magic circus maakte vandaag via Facebook bekend dat de voorstellingen gewoon doorgaan. Het maximaal aantal toeschouwers is verlaagd naar 90 personen.

Het Facebookbericht van het Magic circus; 

De voorstellingen van Magic Circus gaan door. Het maximale aantal toeschouwers is verlaagd naar 90 personen per voorstelling. Verder zijn de nodige sanitaire maatregelen getroffen. Zo zal o.a. het pinapparaat na iedere betaling afgenomen worden met desinfecterende middelen. Dit doen wij ook bij de stoelen en banken in de Magic Dome Circustent na elke voorstelling.

Magic Circus gaat er vanuit dat mensen met klachten, en/of mensen die mogelijk besmet geraakt kunnen zijn met het coronavirus, niet naar het circus komen en thuisblijven. Net als de overheid, raden wij mensen uit de kwetsbare groepen aan om thuis te blijven.

De intimiteit en kleinschaligheid van Magic Circus maakt het dus mogelijk om voorstellingen te blijven geven, ondanks het Coronavirus. Al een paar weken heeft het Magic Team de situatie op de voet gevolgd en anticiperend gehandeld door het Magic Circus Corona Protocol op te stellen. Het blijft dus mogelijk om op een verantwoorde wijze te komen genieten van de magie van het Magic Circus.

Het gros van de bezoekers van Magic Circus betreft jonge mensen die buiten de kwetsbare groepen vallen. Vanzelfsprekend kan het circus nog niet vooruitlopen op eventuele verdere maatregelen die de landelijke overheid al dan niet gaat treffen.

Bol.comBol.com AlgemeenBol.com Algemeen