ROTTERDAM – Het risico van een vals bericht, zoals vorige week over “Te Koop”, is natuurlijk dat Circusweb even niet geloofwaardig is. Maar nu serieus, wegens technische mankementen wordt de première een week uitgesteld.

“We vinden het heel erg, nog nooit eerder hebben we onze tourneestart moeten uitstellen. Maar dit jaar zullen we nu toch een week later beginnen dan gepland”, aldus Maurice Veldkamp, directeur van het Magic Circus. Het circus lag goed op schema in de voorbereidingen, maar toen ontdekte men een technische onvolkomenheid. Veldkamp: “Het is oplosbaar, maar helaas duurt de oplossing langer dan wij gehoopt hadden. Er is ons toegezegd dat een en ander nu op tijd opgelost is. Gelukkig maar, dan kunnen we onze vaste bezoekers op het Deliplein nog steeds onze nieuwe show “Te Koop” presenteren.

NapPas

De voorstellingen op het Deliplein zullen plaatsvinden op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 maart. Dagelijks om 16.00 uur. Kaarten die voor de overige Deliplein data gekocht waren kunnen worden omgeruild voor een andere datum. Tickets zijn te koop via www.magic-circus.nl