18 december 2015

Kerstvoorstelling Jeugdcircus Saranti

sarantikerst1

Saranti’s 4de Kerstspektakel

Alweer voor de 4de keer zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater een Kerstcircus of beter een Kerstspektakel organiseren. Want voor deze editie zijn er een aantal gasten uitgenodigd waaronder Muziekcircus Pauw, Witova trainingcentre, Multicultureel kinderkoor JongKabaal en Dansgroep FitConcept. Verder zal de showgroep SarantiXL hun nieuwste act ‘BurnOut’ brengen, welke tijdens het Kerstspektakel in premiere zal gaan.
Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en natuurlijk komen ze weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti.
Naast een aantal acts uit de show ClassiCool van het jeugdcircus zullen ook de uitgenodigde gasten het spektakel aanvullen.
Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste kerstspektakel van Friesland? Het kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater op zondagmiddag 20 december.
Kijk snel op http://www.schaafcitytheater.nl/agenda/300/saranti-kerstspektakel.html
Voor meer informatie.
Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een kerstsprookje om naar uit te kijken!
De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer in de foyer en zaal en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken!
Ons kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt iets minder dan 2 uren met een pauze van 20 minuten.
Dus komt het zien bij het Jeugdcircus van Friesland!
Zondag 20 december matinee Kerstspektakel
Aanvang 14:00 uur
Kassa en zaal open om 13:00 uur
Kaarten: € 8,- per persoon Online: www.getickt.com Voorverkoop: VVV Leeuwarden Primera Troelstraweg en Cambuurplein Blomke fan Romke BigBadWolf Records

 

Poster Kerstspektakel Saranti-groepsfoto2013 spandoek saranti