Circus Bavaria komt naar Destelbergen en geeft van 16 tot en met 27 mei voorstellingen. Er zijn een aantal redenen om dit leuke circus eens te bezoeken. Misschien om de oudste circusdirecteur van België nog eens aan het werk te zien? Maar voor circusvrienden uit Nederland en België wellicht om voor de allerlaatste keer het duo Trixie & Roy aan het werk te zien bij Circus Bavaria. 

 

Het is de vierde keer dat het Meetjeslandse circus onder leiding van Bartel de Vrind, met zijn 76 jaar de oudste nog actieve circusdirecteur in Vlaanderen, een bezoek brengt aan Destelbergen. 

Pater familias Bartel de  Vrind en kleindochter Ramona gaan nog altijd door. Zoon Sergio en schoondochter Caroline hebben zich dit jaar tijdelijk teruggetrokken maar hebben plannen om volgend jaar het circus zelf te runnen. 

Het Duo Trixie & Roy zijn vaak te zien geweest bij Circus Bavaria. En terecht, want dit veelzijdige duo kan iedere show andere acts laten zien. Een goed gewaardeerd circusduo dat ook in gerenommeerde Nederlandse circusproducties te zien was, zoals bij Wintercircus Hanson. 

onderstaande foto’s geleend van de facebookpagina van Beatrice Florence Dechousa

De tenten worden opgezet op het parkeerterrein aan de Kerkham alwaar van woensdag 16 t/m zondag 27 mei  voorstellingen worden gegeven. Woensdag 16 mei om 14.30 en 17.00 uur, zaterdag 19 mei 14.30 uur, zondag 20 en maandag 21 mei om 14.30 en 17.00 uur, woensdag 23 mei om 14.30 en 17.00 uur, zaterdag 26 mei om 14.30 en 17.00 uur; zondag 27 mei 14.30.

Kassa open 30 minuten voor  aanvang.

Nieuwe show

Er is unieke dressuur van Roy Quaiser met paarden en lama’s tegelijk in de piste. Kleindochter Ramona presenteert magic met kleine dieren, maar we zien haar ook aan de trapeze zwieren en in de piste draait ze haar wervelende hula-hops. Nog meer dressuur met de ganzenparade van Marcello. Lachen ook met een eenzame cowboy en zijn komische paard.

Spanning ook met de Lion Musketeer, balanceerkunst met sabels en degens op grote hoogte. Clown Pajazzo komt met reprises en Beatrice de Choussa vertoont haar burleske kunsten op de strakke draad.  Ramona zorgt voor een vurig slot.

De show duurt 2 x 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook de volwassenen komen aan hun trekken.

Reserveren aanbevolen voor de logeplaatsen op het nummer 0498-301900 tussen 10 en 12.30 uur. Kortingen voor groepen, verjaardagsfeestjes etc. Kortingsbon op internet: www.circusbavaria.be Inkomprijzen vanaf 10,00 euro.