Binnenland
14 april 2024

Kevin van Geet ontvangt Oscar Carré Trofee

Afgelopen zaterdag 13 april 2024 ontving circusdirecteur Kevin van Geet de ‘Oscar Carré Trofee’. Dat gebeurde in Liempde tijdens de middagvoorstelling van zijn ‘Circus Harlekino’.

Kevin nam de trofee vol trots in ontvangst met zijn moeder Ilonka en zijn opa Peter (eveneens de grondlegger van Circus Harlekino) aan zijn zijde.

V.l.n.r. Ilonka Verberk, Arnold Perizonius (voorzitter Club van Circusvrienden Nederland), Kevin van Geet en Peter Verberk. (Foto: Arjan van der Dussen)

De Club van Circusvrienden Nederland kent deze keer de Oscar Carré Trofee toe aan de jonge circusondernemer. Deze onderscheiding wordt toegekend aan de artiest(en) of directies /organisatoren die een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de circuskunst hebben geleverd.

Kevin van Geet met de oorkonde en zijn Oscar Carré Trofee. (Foto: Arjan van der Dussen)

Als onderbouwing deelt ‘de Club’: “Kevin van Geet is niet alleen de jongste circusdirecteur van Nederland, maar ook succesvol producent van zomer- en kerstcircussen waarmee hij in relatief korte tijd een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Kevin gelooft in de (aantrekkings) kracht van het klassieke circus, met dieren, en heeft zich tot een geweldige ambassadeur voor de gehele circusbranche ontwikkeld”.

Circusweb feliciteert Kevin met het ontvangen van de Oscar Carré Trofee!