Kerstcircus Zanzara is weer in Amsterdam te vinden bij de Westergasfabriek, van 19 december tot en met 7 januari.
Thema van al dat spektakel is dit jaar de nieuwe voorstelling, getiteld ‘We blijven doorgaan’ of te wel “il giro di ritorno”.                          
Voelt niet iedereen zich wel eens een roepende in de woestijn , moet je wel eens op een houtje bijten of zit je gewoon bij de pakken neer. De kunst is dan natuurlijk : gewoon door blijven gaan!! Van het roepen een lekker swingend muziekje maken, houtjes sprokkelen en ombuigen naar een gezellige gezamenlijke maaltijd en de pakken oppakken of wegpakken en dat samen met alle andere roependen. Laat dat maar aan Zanzara over, dat zijn toppers in de ommekeer, die maken van noden deugden ,van niets een feest en van pakken cadeautjes. 

no images were found

NapPas

Viva Espania komt ook aan de beurt. Daar waar normaal gesproken een piste is heeft Zanzara een pleintje waar alle bewoners uit de buurt elkaar kennen en waar alle lief en leed op straat komt. Waar dromen gedroomd worden en uitkomen of toch net niet. Waar ruzies worden beslecht en nieuwe liefdes ontstaan. Kortom ook deze nieuwe voorstelling is uit het leven gegrepen.

https://www.circuszanzara.com/westergas.htm

Kerstcircus 2016

Kerstcircus Zanzara geeft ieder jaar een inventieve leuke en betaalbare circusvoorstelling bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Kaartjes al te verkrijgen vanaf 11 euro. Van 20 december tot 8 januari te bezoeken.

mayka zanzara zanzara1 zanzara3 zanzara4 zanzara5 zanzara6

Een circustent met houten bankjes,leuke lampjes en suikerspinnen, echt circus dus, maar laat u niet misleiden door wat u in andere circustenten zag voor u naar de nieuwe voorstelling Zanzara gaat. Dit circus gaat namelijk zijn boekje te buiten.

Andere disciplines
Zanzara is kitsch,retro, truttig, kneuterig en daardoor vrolijk en bij vlagen hilarisch. Het circus experimenteert met nieuwe muziek, zoekt interactie met het publiek en laat zich niet voorschrijven welke kostuums bij een circus horen. Zanzara zoekt ook in andere disciplines. In de nieuwe voorstelling zijn diverse theatervormen te zien en wordt de verbeelding aangesproken. Zo slaagt Zanzara er ieder jaar zoals altijd in met ‘niets’ heel veel te maken en natuurlijk is er weer de zo typisch ongedwongen Zanzara huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker zich thuis en betrokken voelt.

Knipoog
De directie van Zanzara heeft zo haar eigen ideeën over een circusvoorstelling. Zanzara mixt circus, straattheater en theater en speelt de acts met een brede glimlach en geeft geregeld een dikke knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders en opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. De circusfamilie wil dat de kinderen én hun ouders zich vermaken. Dat ze een middag beleven om nog eens aan terug te denken.
U bent dus gewaarschuwd! En vooral van harte uitgenodigd. Reserveren kan tussen 11.00 en 13.00 uur via 0633594695 of via de website: 
www.circuszanzara.com. Daar vindt u ook meer informatie over het circus.

vncoCircus Zanzara is lid van de VNCO