LEEUWARDEN – Saranti presents: CircusKriebels, Kerst op de circusschool!
Het is Kerst, koud en de gure wind doet je oren gloeien. Dus grijp je sjaal, je wanten, pak je goed in en kom samen met je familie naar het Kerstfeest van Saranti’s circusschool! Het is de hoogste tijd om te genieten van dit feestelijke wintercircusspektakel.

Bij de circusschool van Saranti vinden ze het ook wel tijd voor een feestje. De leerlingen kijken er zelfs al wéééken naar uit: Het kerstfeest! Ze hebben de hele school omgetoverd tot een waar winterparadijs. Het belooft een spectaculaire middag te worden, waar de meest indrukwekkende capriolen worden uitgehaald.

Deze Kerst zet Saranti de school op z’n kop
Kerst en circus is bij ons altijd al een gouden combinatie geweest. Het is onze favoriete tijd van het jaar, want wat is er nou gezelliger dan samen met je familie rond de kerstdagen te genieten van een spectaculaire circusshow? Laat je in dit ware kerstspektakel verbazen door flitsende circusacts zoals jonglerend acrobatiek, koorddansen, diabolo, komische duoacrobatiek, stoere hoge en lage eenwielers, aerial hoop, piramides bouwen en nog veel meer!
Kerst staat voor ons voor samenzijn en daarom vieren wij deze Kerst samen met jullie. En wellicht komt de Kerstman met z’n vrienden ook even langs.

CircusKriebels; De mooiste kerstshow voor de feestdagen!
Zaterdag 18 december
Aanvang om 14:00 en 16:00 uur
Vanaf 13:15 en 15:15 uur is de foyer geopend en zijn er leuke circusactiviteiten
Ticketprijs €10
Stadsschouwburg de Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP Leeuwarden