Het allereerste kerstcircus van 23 december tot en met 8 januari in Oss wordt echt een pareltje. De zeer geliefde clown Milko zal hier de spreekstalmeester zijn met in de dubbelrol zijn optreden als clown. De nationale trots van Circus Herman Renz is terug in de circuspiste.

Niels Duinker

In het programma ook 8-voudig guinness book of records houder Niels Duinker die overal ter wereld al heeft opgetreden met zijn jongleeracts, nu als uitzondering eens in zijn eigen land.

De hilarische Max Weldy die een komische trampolineact presenteert. De Finse Milena Oksanen heeft heel wat prijzen op haar naam staan met haar luchtact. De Mexicaanse Clown Edy is een hele bekende clown uit de Internationale circuswereld. Handstandartiest Marco Lorador komt vanuit Cirque du Soleil naar Oss met iets nieuws, hij verbuigt laserlichten in een prachtige show.

In veel grotere circussen zie je wel een hoogdraadact, in Oss gaat een echtpaar over de draad met een motor. Onder de motor een trapeze waar mevrouw Delporte een luchtact presenteert. Dit Duo Delporte is in Oss ook te zien op het Rad des Doods en gaat daar stunten.
Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, paard en buitenshuisJosh Clemens is een gediplomeerd filmdierentrainer uit het Limburgse Sittard. Naast het trainen van dieren voor filmrollen, voert hij ook indrukwekkende stunts uit met zijn dieren. Hij heeft onder meer dromedarissen, lama’s, alpaca’s, Wallische geiten, paarden, schapen en verschillende roofvogels. Eén van zijn dromedarissen kun je kennen uit de nieuwste K3-film ‘Dans van de Farao’. Bij het Kerstcircus Oss brengt hij o.a. een mooie westernshow. In Oss natuurlijk een niet te vergeten mascotte de olifant Bubbels die inmiddels in Nederland een geliefde circusolifant is geworden. Wie wil daar nu niet meer op de foto?

Tickets voor Oss zijn hier te koop