Als je denkt dat 25 winter en kerstcircussen in Nederland veel is dan moet je maar is naar het overzicht van onze oosterburen kijken. In Duitsland tellen we meer dan 130 kerstcircussen. Op de Duitse website van Circus online hebben ze een overzicht gemaakt van alle circussen die met kerst in Duitsland circusvoorstellingen geven. 

Het overzicht van de Duitse Kerstcircussen vind u hier

Een van de grootste kerstcircussen in Duitsland is het Weltweihnachtscircus in Stuttgart, dit wordt geproduceerd door het Nederlandse bedrijf Stardust van Henk van der Meijden en Monica Strotmann. Maar ook Circus Flic Flac met 5 producties in o.a. Dortmund, Nürnberg, Kassel, Duisburg en Bielefeld, is een van de grote spelers. Tot de top behoren ook Circus Charles Knie in Heilbron en Offenburg en circus Roncalli in Berlijn en Osnabrück. Circus Krone speelt in het eigen circus gebouw maar liefst 3 verschillende producties gedurende de winter.

Een greep uit het grote aanbod

Toch liever dicht bij huis naar het kerstcircus of het winter circus klik dan hier voor het overzicht van kerstcircus en wintercircus in Nederland op Circusweb