23 november 2022

Kerstcircus Haarlem met Hans Klok in de hoofdrol

Kerstcircus Haarlem beleeft dit jaar de 29e editie en het programma klinkt als een klok. Het is allang geen geheim meer dat Hans Klok de illusies komt doen, naast dat hij het publiek als spreekstalmeester zal vermaken.

Hans Klok heeft speciaal voor deze voorstelling volkomen nieuwe acts bedacht en voor de trouwe bezoekers van Kerstcircus Haarlem, de komiek Kevinski die afgelopen seizoenen meereisde met Hans Klok is er ook weer bij, bijzonder is ook een van de illusieassistenten, de bekende Haarlemse Justin Ronday.

Justin ontvangt prijs uit de handen van Hans Klok

Met de familie Chaves heb je drie toppers in huis, te beginnen met Kevin Chaves die zijn rolarola doet op een glimmende motor. Het ziet er spectaculair uit. Vader Angelo is een van de bekendste Europese tradidionele clowns die het publiek altijd weer weet te vermaken. Erica Chaves laat een romantische luchtacrobatiek zien. Het Duo Chaves brengt een duizelingwekkend skatingact op een klein verhoogd podium. Ze trotseren alle G-krachten. Troupe Mustafa Danguir komt met een grote groep acrobaten die zowel imponeren op de hoge draad als op het dubbele rad des doods. Een act die lang in je geheugen zal blijven hangen. Op Andrey Vovk heeft Kerstcircus Haarlem al een paar jaar moeten wachten. Deze veel gevraagde krachtpatser jongleert met autobanden alsof het simpele balletjes zijn. De Nederlandse Daniel Doornkamp, winnaar van Circus Got Talent 2017 laat heel enthousiast zijn jongleerkunsten zien. Een optreden bij Kerstcircus Haarlem stond al even op zijn bucketlist. De bekende presentator Harold Verwoert is naast Hans Klok de spreekstalmeester van Kerstcircus Haarlem.