Kerstcircus Enschede speelt van 23 december tot en met 8 januari in het Volkspark. De kerstcircussen van Duursma hebben naast het circus een vertederende kinderboerderij die gratis te bezoeken is. En uiteraard een rijkelijk met kerstversieringen gedecoreerd circuscomplex.

Ook dit keer weer een boordevol circusprogramma met internationaal succesvolle circusartiesten uit Nederland en Europa.

Angels inc. maakte indruk tijdens Britain Got Talent met een staande ovatie. Vijf dames presenteren in supersnel tempo en sexy choreografie hun illusionisme, Het duo lugo brengt een verrassende lasershow met luchtacrobatiek. Clownerie door een van de betere clowns van Europa, Marco Mariani met verfrissende eigen acts.
Andreijs Fjoderovs uit Letland presenteert zijn bekroonde duivenact in combinatie met zijn hondjes.

Clown Marco heeft de lachers op zijn hand

Martin Tonev schittert in de piste met zijn CyrWheel die versierd is met ledverlichting. Leonardi di Blasio imponeert de dames vooral met zijn gespierde lijf en buitengewone kracht in de aerial straps, ook Hercules maakt indruk als sterkste man van Europa. Daar praat je nog lang over na. Hoog in de piste een act op het strakke koord.

BUBBELS
Publiekslieveling is de mascotte Olifant Bubbels. De hele show wordt wederom gepresenteerd door Atze Lubach die tijdens zijn presentatie soms de gekste invallen krijgt. Zijn idee om de show te beeindigen met alle kinderen die in het circus zitten met een lichtjesparade in de circuspiste zal wederom een supermooie finale opleveren.

Bestel hier goedkoop je tickets bij Actie van de Dag.