20 oktober 2022

Kerstcircus Ahoy kan eindelijk los

ROTTERDAM – Het Kerstcircus Ahoy kan eindelijk het programma presenteren dat min of meer 3 jaar geleden al grotendeels was vastgesteld. Vanaf 25 december kun je een week lang genieten van het jubilerende kerstcircus dat zijn 50-jarig bestaan viert, op 1 januari is dan alweer de laatste voorstelling. 
Met als mooie hoogtepunten circusprins en Strassburgertelg Karl Trunk met zijn beroemde paardendressuur, de Rotterdamse Bianca Farla met haar Showgirls of Magic.
Tegen het geweld van Hans Klok als Nederlands beroemdste illusionist is maar 1 ding opgewassen: een stel mooie meiden die spectaculaire illussies presenteren met een indrukwekkende choreografie.
En niet te vergeten de beroemde clown Don Christian. In Ahoy kun je altijd rekenen op een spectaculair circusprogramma met steengoede circusartiesten. Natuurlijk krijgt het Kerstcircus Ahoy een plekje in onze agenda, en ieder circus dat via Ticketmaster de tickets verkoopt, zo kun je ook Circusweb in stand houden.  De tickets zijn te koop via deze link.