Van 23 tot en met 29 december kun je weer naar het Internationaal Circusfestival in Enschede, dat dit jaar opnieuw het karakter heeft van een echt circusfestival met acts die nergens anders worden vertoond. Of acts die voor het eerst aan het publiek worden gepresenteerd. De generale repetitie en de voorpremiére zijn al compleet uitverkocht en dat betekent dat er dit jaar een ongekende belangstelling is voor het festival. Het publiek heeft er in ieder geval al weer zin in, en wij begrijpen dat de artiesten ook niet kunnen wachten tot het zover is. 

 Het Internationaal Circusfestival is al meer dan 21 jaar een begrip in Twente. Een keur van internationale topartiesten strijdt om de Gouden Artiest. Aanstormende talenten evenals gelauwerde acts uit de gehele wereld zullen u, ook dit jaar weer, versteld doen staan. Alle ingrediënten voor een geweldige middag of avond zijn aanwezig voor jong en oud. Acrobatische toeren met menselijke piramides, artiesten zonder hoogtevrees, jongleurs en energieke clowns vormen de basis van het circus. Kortom, spanning en sensatie maar natuurlijk ook de lach.
 
Altijd goed zicht
Het zicht op de piste bij onze 13 voorstellingen is uitstekend en niet gehinderd door tentpalen of lichtmasten. U kunt van 23 tot en met 29 december 2017 weer volop genieten van het 22e Internationale Circusfestival met optredens van de beste circusacts ter wereld
Wie zijn de artiesten? 

no images were found

 
NapPas

Gordon Livesey, Band (UK)

Sevriukov, Skipping rope (Ukraine) 

Victor Hussko, Cloudswing (Finland)

Bonbon Clown (Denmark)

Pipsa Ilpala, Antipode (Finland)

Julia & Joakim, comic intermezzo (Denmark)

Maike Probst, Comic Horse (Germany)

Maestro, Slack Wire (Russia)

Airflight, Flying trapeze (Ukraine)

Ada Forsberg, Washington Trapeze (Finland)

Novruzov Brothers, Comic Acrobats (Russia)

Bonbon & Tiina, Badminton (Denmark/Finland)

Maike & Jürg Probst, Farmer Animals (Germany) 

Diorios, Split Globe of death (Brazil)

De generale repetitie en de voorpremiëre van het Circusfestival zijn volledig uitverkocht. Boek hier je ticket voor de andere dagen.