19 oktober 2022

Horrorshows Dark Thrill Entertainment bij Movie Park

Maandag 31 oktober is het weer Halloween.  Dark Thrills Entertainment van Michael Betrian, specialist in Halloween en horrorthema-entertainment, heeft het horrorthema gerealiseerd bij Movie Park in Duitsland. Hiermee maakt het park opnieuw gebruik van uitzonderlijk Nederlandse talenten na de productie van Sherlock Holmes met illusionist Christian Farla. 
Ook in Nederland wint dit griezelevenement steeds meer terrein. Zo hadden we in het verleden zelfs een Halloweencircus, van organisator en diabolo specialist Michael Betrian, die ook de productie doet van het Kerstcircus Hilversum.
Dat dit bedrijf zo’n evenement verzorgt bij Movie Park is niet zo verwonderlijk. Dark Thrills Entertainment heeft entertainment verzorgd voor Europa’s belangrijkste Halloween-evenement ‘Halloween Fright Nights’ in Walibi Holland. En de Circus of Torment-productie ging in première op de grootste onafhankelijke Halloween evenement van de Benelux ‘The Horror Zone’. En is sindsdien uitgegroeid tot een 2 uur durende live-show boordevol actie, die de gasten op het puntje van hun stoel zal boeien!

Dark Thrills Entertainment biedt vanuit Nederland acteurs, dansers, spannende circusacts en volledig gethematiseerde showproducties en concepten, tot themaparken en het nachtleven. Met een ongelooflijke garderobe van kostuums, maskers en rekwisieten van filmkwaliteit laat men nachtmerries tot leven komen!

Met een nieuwe Halloween-liveshow in Studio 7 brengt Movie Park Germany de ergste nachtmerries op het podium. Voor deze nieuwe productie heeft samenwerkingspartner Dark Thrills Entertainment talenten van over de hele wereld samengebracht. Acts die de jury wisten te overtuigen van America’s Got Talent, Das Supertalent, Italy’s Got Talent en zelfs een wereldrecordhouder die zijn eigen neusgaten uitkiest, staan ​​op het podium. Schokkende spanning, gelach en rillingen loeren om elke donkere hoek.

Er gebeuren vreemde dingen in Black Hill Asylum. De muren weerspiegelen de spookachtige voetstappen, het geschreeuw en de angst van degenen die hier voor altijd vastzitten. Kijkers van de nieuwe liveshow maken niet alleen kennis met de patiënten en angstaanjagende medewerkers van deze godvergeten psychiatrische inrichting. Op hun zoektocht om de mensheid te genezen, ontdekken ze ook de wrede experimenten van Dr. Hans Killmen, de gevreesde directeur van het psychiatrisch ziekenhuis.
Afgelopen zomer won Moviepark de tweede prijs in de beoordeling “Best Show in an European Amusement Park”, waar Eurodisney de eerste plek veroverde, ook deze herfst zal movie Park Germany weer tot het top amusement van Europa gaan horen.