Hollands’s Got Talent is terug en zoekt jou!. Het prijzengeld is verdubbeld en buitenlandse artiesten staan te trappelen om mee te doen, maar de organisatie wil echt Nederlandse talenten of talenten van Codarts of ACaPA of bijzondere artiesten, jongleurs, acrobaten enz die een kansje willen wagen. Gordon is weg….. Paul de Leeuw is ervoor in de plaats, alsof het daarop beter zou moeten worden, de commentaren blijven vermoedelijk venijnig… maar jij zou mee kunnen doen. Geef je OP!!!!

…Holland ‘s Got Talent zoekt talent!

cyrhollandsgottalenDe voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van de grootste en meest gevarieerde talentenshow zijn in volle gang. Begin 2019 is Holland’s Got Talent terug bij RTL 4 en voor dit nieuwe seizoen zijn zij op zoek naar het beste en meest verrassende talent van Nederland. Op het grootste en leukste open podium kan iedereen zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury én de rest van Nederland. De winnende act gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro! 

De jury bestaat dit jaar uit Chantal Janzen, Dan Karaty, Angela Groothuizen en op de plek van Gordon komt nieuw jurylid en duizendpoot: Paul de Leeuw! De presentatie ligt in handen van Humberto Tan. Het belooft weer een fantastisch seizoen te worden, waar wij nu al met heel veel plezier naar toewerken.


Dankzij deelname aan Holland’s Got Talent hebben de afgelopen seizoenen al vele onontdekte talenten hun moment in de spotlight kunnen pakken. Denk aan zanger en The Voice-jurylid Waylon, die zijn grote doorbraak beleefde door deelname aan Holland’s Got Talent. Maar ook internationaal operatalent Amira, de spectaculaire gymnasten van Quattrobar, zanger Mart Hoogkamer en mindblowing mentalist Timon Krause varen nog steeds wel bij hun deelname aan het programma. 

Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? Dan zien wij graag de aanmeldingen en tips tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereen is welkom bij Holland’s Got Talent! Direct aanmelden kan via www.rtl.nl/hgt.

Meer informatie over het nieuwe seizoen, de juryleden, presentatoren. 

Email: talent@bluecircle.nl