De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van het grootste open podium van Nederland zijn weer in volle gang. En dus zijn wij op zoek naar bijzonder en verrassend talent! Iedereen mag zijn of haar talent laten zien aan de professionele jury én de rest van Nederland.

Het belooft weer een fantastisch seizoen te worden, waar wij nu al met heel veel plezier naar toewerken.

Dankzij deelname aan het RTL4-programma Holland’s Got Talent hebben de afgelopen seizoenen al vele onontdekte talenten hun moment in de spotlight kunnen pakken. Denk bijvoorbeeld aan zanger en The Voice-jurylid Waylon, die zijn grote doorbraak beleefde door deelname aan Holland’s Got Talent. Maar ook internationaal operatalent Amira, de spectaculaire gymnasten van Quattrobar, zanger Mart Hoogkameren de laatste winnaar danser Shinshan, hij heeft o.a. in Parijs de Red Bull Dance Your Stylegewonnen.

Het trouwe miljoenenpubliek van dit leuke familieprogramma heeft ervoor gezorgd dat al deze talenten in korte tijd een enorme bekendheid hebben kunnen opbouwen.

Dus ben jij of ken jij hét nieuwe talent van Nederland? En wil jij jouw visitekaartje afgeven? Dan zien wij graag de aanmelding en/of tip tegemoet. Jong of oud, alleen of in een groep? Iedereenis welkom bij Holland’s Got Talent! Direct aanmelden of een talent tippen is mogelijk via: deze link

Ticketmaster