hilversum5

Programma 2018 – 2019

 

Kerstcircus Hilversum is al weer voor het vijfde jaar actief. Daarom is het nu extra feest van 22 december tot en met 4 januari. Kerstcircus Hilversum geeft ieder jaar jonge artiesten de kans om ervaring op te doen in het circus. Dit jaar zijn er artiesten die wereldwijd overal successen hebben geboekt. 
Een spetterend programma!
De eerste artiesten zijn bekend, en het belooft een prachtige show te worden! Het programma wordt in de komende weken verder bekend gemaakt, houdt deze site in de gaten!

Alex the Fireman

Brand!? Geen nood, Alex de brandweerman is hier en heeft alles onder controle, toch? Tijdens zijn energie volle optreden trotseert deze waaghals alle gevaren om de brand te blussen. Echter of dit helemaal soepel verloopt is wel de vraag.. Vindingrijk, zeer grappig en zelfs een beetje spannend, Alex is het allemaal!

 

 

Lara Jackson

De Spaanse Lara brengt in een hoog tempo een temperamentvolle hoela hoep act. Met haar zeer charmante uitstraling weet zij het publiek een tal van prachtige combinaties te laten zien. Met letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt meters boven de grond!

 

 

Michaël Betrian

De Nederlandse diabolo virtuoos Michaël Betrian is een welbekende naam in de internationale circuswereld. Met voornamelijk buitenlandse optredens in zijn agenda, o.a. bij Hans Klok tijdens zijn afgelopen Europese tour, zal hij deze winter met zijn veel bekroonde en meest dynamische act ‘Impact’ zijn opwachting maken in de piste van Wintercircus Hilversum! 

 

 

Pipsa Ilapala

De Finse Pipsa won eerder dit jaar GOUD tijdens het internationale Golden Trick Circusfestival in Oekraïne met haar ijzersterke voet-jonglage act. In haar act combineert ze haar uiterste behendigheid met unieke uitstraling waarmee ze de harten van het publiek en de jury wist te veroveren! Naast het winnen van de eerste prijs won zij ook de felbegeerde Talent Award van Cirque du Soleil.

 

Meer informatie over programma en ticketverkoop: Wintercircus Hilversum

 

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Programma 2017

Van 23 t/m 30 december 2017 vindt de vierde editie van het Wintercircus Hilversum plaats op het evenemententerrein van Werf 35 aan de Mussenstraat in Hilversum. De voorverkoop start 1 november, tegen die tijd wordt ook het programma bekend gemaakt. 

Dit wintercircus weet het lang spannend te houden. Pas in de tweede week van november worden de eerste acts bekend gemaakt. 
Noem nu de beroemde koeien van Alberto Althoff, die ooit in Star der Maneges in Circus Krone in Duitsland hebben rondgebanjerd. Alex Teuteberg heeft zich nu over deze prachtige act ontfermd. Het blijft altijd leuk om te zien wat je met koeien kunt doen, ze zijn heel intelligent. Deze stevige Nederlandse dames mag u inmiddels wel wereldsterren noemen, na door heel Europa te hebben getoerd met de mooiste circussen keren Doris, Diana, Linda en Lila deze winter weer terug naar ons koude kikkerlandje. 
Natuurlijk kunnen we vertellen over de twee clowns, Marcel en Daniel, met hun geniale invallen en subtiele humor. Je weet dat het gaat komen, maar dan… toch even flink lachen. Zie hier een mooi voorbeeld. Ga er even bij zitten dan.

U bent van harte uitgenodigd!

BOEK NU UW KAARTEN MET VROEGBOEKKORTINGDe voorverkoop van het Wintercircus Hilversum is begonnen! U kunt vanaf vandaag t/m 5 december profiteren van geweldige vroegboekkorting voor het leukste uitje tijdend de koude winterdagen. Met een verassend en zeer divers programma is Wintercircus Hilversum voor jong en oud! Boek uw kaarten nu direct via : http://bit.ly/2z22VPKOf kijk voor meer informatie op : www.wintercircushilversum.nl

Geplaatst door Wintercircus Hilversum op woensdag 1 november 2017

 

 

 

 

Deze dames hebben het slim bekeken. Wil je een beetje leuk hoelahoepnummer brengen, dan moet je toch jong, slank en aantrekkelijk zijn. Ben je dat niet, dan moet je iets geks verzinnen. BLAST FROM THE PAST
Bereid je voor op de workout van je leven! Tijdens deze opzwepende aerobics hoelahoep-class nemen de dames van ‘Blast from the past’ het publiek mee terug naar de tijd van neonlichten, tijgerprint leggings en knallende pop hits! Graag presenteren wij aan u het uit Nederland & Duitsland afkomstige duo ‘Blast from the past’!

 

 

Programma 2016

 

Het Wintercircus Hilversum biedt net als vorig jaar weer spraakmakende artiesten. Zoals hilversum4
de uit Duitsland afkomstige Renardo Spindler zijn ondeugende beestenbende bestaande uit de : “MOST WANTED” ponies, mini-koeien en lama’s rechtstreeks uit het wilden westen.

AILLEEN BOLAND
Uniek mag je het boerinnetje dat op klompen het strakke draad over gaat zeker wel noemen. Voor menig circusartiest vergt het oversteken van een normaal draad al behoorlijk wat behendigheid, laat staan op échte houten klompen!

Ailleen heeft intussen al vele internationale successen behaald, o.a. tijdens de Groot-Brittannië tour van The Netherlands National Circus, en zij vertegenwoordigde Nederland bij de ‘Eurovision Magic Circus Show’ in Genève, wat in heel Europa werd uitgezonden.
Verder de Nederlandse luchtacrobate Anke de Boer, die al in heel wat landen in grote circussen heeft opgetreden, en dan noemen we o.a. Bouglione, maar ook in Israël, speciaal voor Wintercircus Hilversum komt ze naar Nederland.
Van 1 act kun je nooit genoeg krijgen, en dat is de Nederlandse Ferry Torrez met zijn slangen, krokodillen en andere huiveringwekkend spannende circusdieren.

 

hilversum6RICARDO SOSA – “THE LEGEND”
Wintercircus Hilversum is extreem trots om deze winter de legendarische, Cubaanse handstand kunstenaar Ricardo Sosa in het programma te mogen presenteren. Hij komt speciaal over vanuit Amerika naar Nederland om zijn wereldwijd geprezen en bekroonde handstandact te tonen aan het hooggeëerd publiek in Hilversum! Tijdens zijn act krijgt u het hoogste niveau van lichaamsbeheersing en flexibiliteit te zien dat tot op heden door nog niemand is geëvenaard.. Deze wereldsensatie mag u niet missen!

We gaan niet alles noemen. In Hilversum moet je gewoon met een goed circus komen, ze zijn daar wel wat gewend aan beroemdheden. Voor de derde keer lijkt Wintercircus Hilversum er zeker weer in geslaagd om zo’n prachtig programma te brengen, mis het niet!