Het Nederlandse stads circus ; Het Magic circus is positief en laat via facebook weten dat ze zo snel mogelijk op reis zullen gaan. De tournee afdeling maakt overuren en ook de techniek afdeling zorgt dat alles weer fris in de verf komt te zitten.

Magic Facebook ;

“Vanaf 1 juli mogen evenementen weer, met inachtname van de 1,5m afstand. HOERA, WE MOGEN WEER OP REIS! Voor het daadwerkelijk zover is, moet er wel nog e.e.a. gebeuren. Mark Rutte gaf het zelf al aan: als je een vergunning aanvraagt voor een evenement, moet je rekening houden met 6 weken verwerkingstijd door de lokale overheden. Onze ervaring leert dat dat soms nog langer is. Maar we kunnen toveren dus let op!

We zetten onze schouders eronder, gaan aan de slag en laten het zo snel mogelijk weten!

Tournee afdeling maakt overuren

De Magic Tournee-afdeling maakt overuren om zo snel mogelijk op reis te kunnen gaan.

De tournee zal ons voeren langs de hoogtepunten van onze gebruikelijke reisroute. Dit moet met gemeenten overlegd en afgestemd worden. Één ding is zeker: de voorstelling zoals we gerepeteerd hadden zal flink aangepast worden.”

 Bij Magic Techniek zit men echter ook niet stil, aldaar heerst het oud-Hollandsche gezegde: Je moet het ijzer sauzen, als het heet is.

Houd de website in de gaten