HAARLEM – Circus Herman Renz lanceert het ene na het andere persbericht via ANP Perssupport. Via dit kanaal worden je persberichten verspreid naar alle relevante media in Nederland. Zo hoopt het circus op extra veel publicaties en daarbij natuurlijk op meer bezoekers.

In het eerste persbericht van deze week een opvallend nieuwtje: “Circus Herman Renz is hét circus van Nederland en een circus met een verhaal, zonder subsidies en met de juiste mensen met de juiste kennis wordt er nu aangestuurd op een korte tournee in 2018 in de juiste maanden. Na het kerstcircus in Haarlem wordt gestart met de uiteindelijk definitieve voorbereidingen om Circus Herman Renz weer op pad te krijgen door Nederland. Want als Nederlands Nationaal Circus moet het publiek ook buiten de kerstperiode de kans krijgen de show van wereldklasse te bezoeken”, zo staat in het persbericht te lezen. 
Ook vorig jaar was Herman Renz van plan om weer door te starten, maar uiteindelijk is van deze plannen niets gekomen. We wachten dus af of het inderdaad dit jaar gaat lukken, dan reizen er weer drie circussen rond met de naam Renz in Nederland. Spreekstalmeester Robert Ronday zal na het Kerstcircus niet meer mee gaan doen in die productie, die blijft zijn werk voortzetten bij Oostappen. 

Commentaar via Facebook
974 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag