Na het overweldigende succes van de eerste editie 2018, keert het Halloween Circus El Fantasma terug op de markt in Zoetermeer . De show mag u zeker niet missen.. Treed binnen in ons bizarre gekkenhuis, Casa de Locos. Warning, dit is niet voor watjes.

Klaar voor de schokkende waarheid achter deze instelling? De bloedstollende beleving die u tijdens deze voorstelling mee gaat maken is erger dan jouw grootste nachtmerrie. Treed binnen in deze bizarre wereld, onderga onze gestoorde acts, angstaanjagende situaties en huiveringwekkende momenten!

Storyline  Casa de Locos:

Een fictieve weerspiegeling van de hedendaagse maatschappij.  De hoeveelheid informatie zegt erg veel over onze manier van communicatie. We zijn continu bezig met social media en op zoek naar erkenning. Het verwerken van al deze informatie en het vaak onderdrukken van onze werkelijke gevoelens, kan leiden tot een depressie of een geestelijke storing. In Casa de Locos’ het ontwikkelingslaboratorium van Metal Pharma, hebben DR. Vince Camford en Kelly Schneider na jaren onderzoek een nieuw revolutionair geneesmiddel ontwikkeld : GREEN-X !!

Het publiek is getuige van de eerste menselijke proef op een van onze patiënten.

Locatie Markt Zoetermeer, datum vrijdag 25 & zaterdag 26 oktober, shows doorlopend..

​* Leeftijd advies Halloween Circus : Vanaf 12 jaar

Koop nu je tickets!

www.halloweencircus.nl  Instagram/ Facebook: halloweencircus El Fantasma

Poster Halloween Circus El Fantasma Casa de Locos op Circusweb
“Gezellige”poster Casa de Locos
Ticketmaster