UNICEF Nederland was tijdens de afgelopen kerstperiode supporting partner van Groot Kerstcircus Den Haag. Van elk verkocht ticket ging 1 euro naar het goede doel. Vandaag is het bekend geworden dat er een bedrag van 20.155 euro is opgehaald. Een cheque met het bijbehorende bedrag werd feestelijk overhandigd op het Haagse kantoor van UNICEF door Maroeska Bakker van Groot Kerstcircus Den Haag. ,,We zijn heel blij dat we dit mooie bedrag mogen schenken. Het komt direct ten goede aan de Syrische kinderen.”

Carnavalskostuums bij Fun en Feest 468x60

NapPas

UNICEF zet het geld in om onder meer winterbenodigdheden te verstrekken. Denk daarbij onder meer aan dekens. Het startsein van de samenwerking werd gegeven tijdens de première door UNICEF ambassadeur Klaas van Kruistum. Hij kroop voor even in de rol van spreekstalmeester en nam het openingswoord voor zijn rekening. Wat ons betreft is de samenwerking zeker voor herhaling vatbaar! 

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de komende editie alweer in volle gang. De voorverkoop start op maandag 30 april. Nog 90 nachtjes slapen dus…

Commentaar via Facebook
1281 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag