Beverwijk krijgt dit jaar het grootste circus van Noord Holland binnen de grenzenm, op de markt in Beverwijk, het Great Christmas Circus. Met een bijzonder interessant programma.

In het programma Duo Alambria met stalen zenuwen op de hoge draad. In The Globe of Speed drie motoren die razendsnel langs elkaar heen scheuren in een grote ronde bal. De Mongoolse Oyun Erdene is een ware sensatie in de straps, een unieke circuskunst.

Martii Peltonen brengt een spannende crossbow act waarbij hij op zichzelf en zijn assistenten schiet. Katrina Lacey is de dochter van de beroemde tijgerdompteur en een gevierde luchtacrobate. Zij brengt een combinatie van hoelahoep en luchtacrobatiek.
De Tanzania Warriors brengen een opzwepende vrolijkheid met razendknappe acrobatiek, ze bouwen menselijke paramides.
Liina uit Finland is een van de beste luchtacrobaten ter wereld. Hoog in de nok van de circustent hangt zij aan een horizontaal koord en voert levensgevaarlijke kunsten uit.

Kom niet meer bij van het lachen met Don Martinez, die grappige stunts uithaalt op de trampoline. Natuurlijk kan het in dit circus niet ontbreken aan sexy showgirls die tussen de acts door schitterender dansen uitvoeren.