Een trouwe lezer van Circusweb bracht afgelopen weekend een bezoek aan het inmiddels bekende Gifford Circus in Engeland.

Voor de 19e maal reist directrice Nell Gifford met dit inmiddels middelgrote Circus met veel succes in midden Engeland. Een mooie sfeervolle Circustent voor 650 bezoekers zonder loges zodat al het publiek dicht betrokken is bij een hele enthousiaste voorstelling met het thema Xanadu – Summer of Love ( Flower Power tijd) dat tot in alle details muziek, kleding en sfeer is doorgevoerd. Tweedy de humorist is de rode draad in het programma en heeft het publiek geheel op de hand. Live muziek begeleid het geheel.

Het is moeilijk het hele programma te beschrijven je moet deze beleving gewoon zelf ondergaan. Het publiek en ik ook waren heel enthousiast en alle voorstellingen zijn dan ook ver vooruit uitverkocht. Het is een Circus anders dan de anderen ! Buiten staan diverse foodtrucks die Pizza’s verkopen, Koffie of thee met typisch Engelse cake, een restaurant met een drie gangen menu en alles perfecte kwaliteit. Je krijgt zowel als voor het programma en culinair waar voor je geld. Voor ons bekende artiesten zijn de Curatola Brothers (in een hele andere setting zoals we van hun bekend zijn) en de Donnerts met pas de deux en jockey act ook in hippie kleding.

Mocht je een keer naar Engeland gaan is dit zeker aan te bevelen ! Gaat dat zien !!!!!!!