De gestolen kassawagen van Circus Moustache is nog niet terecht !

Afgelopen zaterdag liet circus Moustache via een Facebookbericht weten dat hun kassa wagen in de nacht van vrijdag op zaterdag is gestolen. Het bericht van het circus is via de sociale media maar liefst ruim 740 keer gedeeld. Ook Circusweb deelde dit bericht via de Facebookpagina, helaas heeft dit nog niet geleid naar het terug vinden van deze mooie en belangrijke wagen van het circus. Vandaar dat we via Circusweb een oproep aan u doen , mocht u ergens tijdens een van uw circusbezoeken deze wagen tegen komen meld het ons of circus Moustache gelijk. Heeft u op een andere manier informatie dan horen we dat ook graag. Wij denken dat hoe meer mensen weten dat deze wagen gestolen is, deste moeilijker wordt het om hem te gebruiken of te verkopen.

Het kenteken is WH-61-PS

Het zomer seizoen van Circus Moustache was net afgelopen en de wagen stond bij het kindercircus samen met de andere wagens voor de deur om nog even opgeruimd en schoongemaakt te worden. Er zat een disselslot op en stond ingeparkeerd tussen de andere wagens, die de dieven op zij hebben moeten duwen om er bij te kunnen. De Kassawagen werd in het tweede seizoen van circus Moustache aangeschaft, de grootste aankoop na de tent. De basis is een schamelwagen en daar werd in Groningen de kassawagen opgebouwd en later werden de mooie letters kassa erop geschilderd. De kassa wagen werd ook los verhuurd en moet natuurlijk volgend seizoen weer mee met Circus Moustache. Directeur Jasper Riedeman is bang dat de kassawagen al ergens in het buitenland staat. Circusweb hoopt op een goede afloop.

Het bericht van circus Moustache op Facebook:

“Gestolen: Kassawagen Cirque Moustache. Afgelopen nacht was het weer raak. De kassawagen van het circus is in Utrecht gestolen. Mocht iemand hem ergens tegenkomen vernemen we dat graag.”

Gestolen :Het pronkstuk van Circus Moustache.