Kerstcircus Gent

Het Kerstcircus Gent wordt in 2018 ingevuld door TikTak Adventures, op Watersportbaan Parking Yachtdreef. De poster is er alvast, programma informatie volgt.

Koude temperaturen, wintersfeer, gezelligheid, traditie en goed circus, dat is waar de Kerstperiode in Gent voor staat. Na een succesvolle eerste editie brengt het 4de Kerstcircus Gent ook dit jaar DIEREN, ARTIESTEN en SENSATIES naar dé circusstad van Vlaanderen!

Een indrukwekkende, sensationele circusshow 2017/2018 die extra veel dagen gaat spelen met onder andere luchtacrobaten, jongleurs, evenwichtskunstenaars, clowns en een hele menagerie met paarden, Zwitserse ossen, een pony, ganzen, honden… Dit alles gepresenteerd in een nieuwe, comfortabele circustent die zeer goed wordt verwarmd. Kortom: treed binnen in onze magische wereld van zand en zaagsel en beleef een unieke kerstervaring in het Kerstcircus Gent! Dit jaar presenteert het Kerstcircus Pipo in Gent de familie Tarantini, de Familie Wolf, Nico Taini, Célia Berthier en Tony Heppenheimer.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow” gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”toss” cycle_interval=”3″ show_thumbnail_link=”1″ thumbnail_link_text=”[of klik hier]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

U vindt het circus aan de Watersportbaan Parking Yachtdreef van 13 december tot 7 januari. Treed binnen in de goed verwarmde circustent boordevol rood velours en klatergoud, en geniet met open ogen van de stoet circusartiesten, kleindieren en andere saltimbanques die gedurende bijna 2 uur aan u voorbij trekt!

 

Rood fluweel, de geur van zand en zaagsel, muziek en tromgeroffel, de spotlights gericht op de piste… Tijd om u nu écht welkom te heten in hét KERSTCIRCUS GENT!!!