NOORDWIJK – Zaterdag 7 juli is er een spetterend circusfestival op de Boulevard van Noordwijk. Wij berichtten deze week al eerder over dit mooie evenement. Vanmiddag kwam ons ter ore dat in verband met de aanhoudende droogte de vergunning voor de vuurwerkshow om 22.30 vanaf het strand is ingetrokken. Net zoals andere vuurwerkshows in Nederland. Hiermee houdt men rekening met droogte in de duinreep, het brandgevaar is hiermee behoorlijk opgelopen. 

Maar dat mag de pret niet drukken, behalve vuurwerk is er in Noordwijk op de Boulevard wel een indrukwekkend circusevenement. Cirque des Dunes, zaterdag 7 juli  van 19.45 uur – 22.30 uur! Voor de derde keer, na de viering van 150 jaar Badplaats in Noordwijk komt Cirque des Dunes terug. Het begint op een jaarlijks succesverhaal te lijken. 

NapPas

Je waant je bij Cirque du Soleil aan Zee..!

Ongeveer 12 spectaculaire acts zullen op zaterdagavond 7 juli vanaf 20.00 hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. Van vuur-acts, diverse acts in de lucht, tot lichtgevende acts en een aantal gave mobiele acts.

Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt er Samba band op. Dit optreden is vanaf 19.45 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker.

Toegang is gratis.

(Foto’s: Marcel Verheggen)