Van Baasbank & Vos presenteert hedendaagse dans, (muziek)theater, percussie en literaire programma’s. Van onemanshows tot opera’s met 50 man (en een paard) op het toneel.
Voor de meeste voorstellingen geldt dat er geen taalbarrière is en het artistieke concept is meestal vernieuwend. De laatste jaren haalt Van Baasbank en Vos steeds meer circusproducties naar Nederland. In februari en maart kunnen we weer optimaal genieten in de theaters van Water on Mars by Plastic Boom presented by Gandini Juggling, Machine de Cirque – Machine de Cirque en Halka – Groupe acrobatique de Tanger. Alle drie de producties worden via de Circusweb Agenda aangeprezen. Iets dat steeds meer de gewoonte is bij dit soort circus/theaterproducties. 

Om te beginnen even aandacht voor Gandini Juggling, die na het succes van begin dit jaar weer terug is in Nederland. 

NapPas

WATER ON MARS
Drie internationale topjongleurs hebben samen een voorstelling gemaakt die qua spektakelwaarde, snelheid en techniciteit zijn gelijke niet kent. Dit is het allerbeste wat juggling te bieden heeft. Een fenomenale voorstelling waar de kegels, ringen, salto’s, twixen (ja zo met chocolade, biscuit en caramel) je rond de oren vliegen! 

Wat krijg je als grootheden uit de internationale jongleerscene de krachten bundelen? Een waanzinnige rollercoaster met kegels, ringen, salto’s, snoep, tape en liters water, op de tonen van een stuiterende elektronische soundtrack. Zowel de Amerikanen Tony Pezzo en Wes Peden als de Zweed Patrik Elmnert wonnen verschillende prijzen op tal van festivals. Of ze zijn wereldrecordhouder in een of andere jongleerdiscipline, zoals de seven ring pancakes worp. Maak kennis met drie internationale juggling goeroes!

www.gandinijuggling.com

16 feb – Aalst, Cultuurcentrum De Werf

17 feb – Overpelt, Cultuurcentrum Palethe

18 feb – Helmond, Het Speelhuis

20 feb – Waalwijk, De Leest

22 feb – Assen, De Nieuwe Kolk

23 feb – Eindhoven, Parktheater

24 feb – Veghel, De Blauwe Kei

27 feb – Groningen, Stadsschouwburg Groningen

28 feb – Arnhem, Musis & Stadstheater Arnhem

01 mrt – Sittard, De Domijnen

02 mrt – Geel, Cultuurcentrum de Werft