Aanstaande zaterdag 4 februari krijgt Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden vanaf 20.30 uur hoog bezoek! Het Canadese gezelschap FLIP Fabrique speelt dan hun circusvoorstelling ‘Six Degrees’. Daarin spelen vijf fenomenale acrobaten, waaronder Jamie Adkins en Jacob Grégoire.

Vijf vreemdelingen, vijf uitnodigingen en één vervallen huis. De vijf gasten ontdekken snel dat het huis een geheel eigen ziel en persoonlijkheid heeft. Wanneer je uitgenodigd bent door dit huis en je de drempel overstapt, bekruipt het vreemde gevoel je dat het huis je al kent, van top tot teen.

Terwijl het huis en zijn monitors je onderwerpen aan hindernissen, is er genoeg ruimte voor plezier, gejuich en geweldige acrobatiek.

Doe mee met meester illusionist Jamie Adkins en zijn vrienden voor deze fantastische komedieshow vol acrobatiek van FLIP Fabrique, waar magie het alledaagse overneemt en vindingrijkheid altijd centraal staat!

Er zijn slechts zes graden van verwijdering (six degrees of separation) tussen ons allen op deze aarde. Gezien er vijf mensen op het podium staan, zou het kunnen dat jij – de zesde persoon – de ontbrekende schakel bent?

FLIP Fabrique brengt een topvoorstelling naar Leeuwarden. Mis ‘m niet! Er zijn nog tickets beschikbaar die je 24/7 via deze link koopt.

Jacob Grégoire
Een van de vijf Six Degrees-artiesten is Jacob Grégoire. Met ruim 600.000 volgers op Instagram is hij een ware circus-influencer! Los daarvan zijn de posts die hij deelt ontzettend leuk en indrukwekkend. Jacob toont op zijn Instagrampagina het nodige ‘precisiewerk’, een skill die hij op 4 februari ongetwijfeld ook in de voorstelling inzet…

Bekijk hier Jacobs Instagramprofiel voor de toffe video’s: https://www.instagram.com/jacob_acrobat/

Nog meer circus in De Harmonie!
Naast de voorstelling van FLIP Fabrique op zaterdagavond 4 februari, is er nog meer circus te beleven in de Friese hoofdstad! Zaterdagmiddag staat namelijk in het teken van de finale van ‘Circus Got Talent’, waar Circusweb eerder dit artikel over publiceerde. Eveneens in De Harmonie. Een ideale circusdag dus!