Van 16 t/m 25 oktober keert Festival Circolo terug naar Tilburg. Tien dagen gevuld met het circus van de toekomst, (inter)nationale voorstellingen vol spektakel, fantasie, acrobatiek en humor.  Na een prachtige editie in de Tilburgse Theaters zetten we onze tenten weer op in het Tilburgse Leijpark. De tribunes stromen weer vol, net als de bekers, we stoken de kampvuurtjes op, slingeren de draaimolen aan en staan weer garant voor tien dagen gevuld met prachtig circustheater.

Festival Circolo toont je het circus van de toekomst van 16 t/m 25 oktober in het Leijpark te Tilburg. Het festivalterrein is iedere dag open van 13:30 tot 23:00.

HIGHER, BETTER,FASTER, STRONGER

Tijdens Festival Circolo 2020 zoeken we de grenzen van het gevaar op. Tien dagen gevuld met het circus van de toekomst verspreid over (inter)nationale voorstellingen vol fantasie, acrobatiek en humor.
Een spectaculair avontuur in de groene oase van het Leijpark.

DURF JIJ HET AAN?

Coronaproof

Je komt binnen via een centrale entree, waar je iets kunt drinken en/of eten én waar de kassa zich bevindt. Op het hele festivalterrein zijn duidelijke routes aangegeven en publieksbegeleiders wijzen je overal de weg.

De website van Circolo vind je hier 

Het programma vind je hier

Hier staat Circolo voor:

Festival Circolo heeft een duidelijke visie en werkt vanuit deze vier kernwaarden:

Toonaangevend

Festival Circolo heeft een kwalitatief hoogstaand (inter)nationaal programma met een hoge mate van exclusiviteit voor Nederland. Het festival behoort tot de top van de circusfestivals in Europa. Voor de zakelijke en professionele markt vormt Circolo een inspirerend platform voor professionele ontmoetingen, netwerken en seminars.

Uitdagend

Het festival biedt een verrassend, uitdagend en veelzijdig programma vol authentieke zeggingskracht en artistieke vernieuwing. Internationale circusvoorstellingen die iets wezenlijks, persoonlijks en nieuws toevoegen aan het circusidioom. Experiment met oog voor vorm, beeld, schoonheid en tegelijkertijd geschikt voor een breed publiek.

Talentrijk

Circolo is de presentatieplek voor jonge makers, artiesten, programmeurs, beleidsmakers en organisatoren in het nationale en internationale circus. Showcaseplek en educatief platform in één.

Sfeervol

Het festival speelt zich af in een gastvrije sfeer. Toegankelijk voor iedereen, van jong tot oud, van kinderen tot ervaren cultuurliefhebbers.

Ticketmaster