Vier dagen lang zullen afgestudeerde studenten van de Higher School of Circus Arts (ESAC) optredens verzorgen tijdens het Festival Exit 17 in Brussel
Exit 17 is een grote sprong voor de jonge circusartiesten die drie jaar lange en intensieve vorming genoten aan de Ecole Supérieure des Arts du Cirque.
De studenten zijn verantwoordelijk voor zowel de technische als de artistieke kant van hun project en worden intensief begeleid. Nu komt het er enkel nog op aan het publiek te overtuigen. 

Het Festival Exit vindt plaats in de Hallen van Schaarbeek van 20 tot 24 juni. 
 

In Brussel staat de ESAC, de Ecole Superieure des arts du Cirque. Hier kun je een drie jarige voltijd opleiding volgen in allerlei moderne circuskunsten. Ook lessen in circusproductie, wetgeving, productie en creatie van structuren, wetenschappen en semi wetenschappen voor circuskunsten, zoals anatomie, biomechanica en dieten. Hiermee krijgt een aanstaand circusartiest alle gereedschappen mee met een garantie voor een professionele baan in het circus.

Nieuw circus al aan de top!

ESAC is een centrum van het hedendaagse circus, België is de thuisbasis van de meest geavanceerde in zijn soort. Deze gunstige positie op het wereldtoneel, in België is grotendeels te danken aan de groeiende reputatie van de School of Circus Arts (ESAC). De studenten zijn afkomstig uit alle hoeken van de planeet. Zij bieden bij Exit 17 gloednieuw circus met een niveau waarmee ze al aan de top staan. Het festival is dus zeer de moeite waard om te bezoeken. 

Je kunt optredens zien van 

Nahuel Fernando Broin // strapps 
Mikayla Dinsdale // aerial hoop
Nicole Félix Rodrigues // luchtraamwerk
Rocio Aimé Garrote // Chinese paal
Camille Judic // straps
Mikail Karahan //  Cyr wheel
Christian König // jongleren
Ellen Leonardsson // Chinese paal
Antoine Linsale in samenwerking met Pauline Santoni // verticale en bungelende tissu’s Luca Lugari // jonlgerie
Anne-Julia Neumann // handstandacrobatiek 
Mélissa Roguier // luchtraamwerk Diego
Salles // tissu
Johan Santiago Aponte // aerial hoop
Mary Schroeder // hoelahoepbalansen
Met de steun van de Brussel Promotie aan de Federatie Wallonië-Brussel.

Meer informatie