6 oktober 2018

Etten-Leur

Brabantpark

Het is deze winter dubbel feest in Etten-Leur: het Brabantse circus viert haar 5 jarig jubileum en tevens bestaat de circustraditie wereldwijd precies 250 jaar! Genoeg reden om dit te vieren met een spetterend jubileumprogramma. Van 22 december tot en met 6 januari staat het verwarmde tentencomplex traditiegetrouw opgebouwd in het Brabantpark!


Vijf jaar geleden vond de allereerste editie plaats van het KerstCircus in Etten-Leur. Het circus maakte met groot programma en sfeervolle aankleding, meteen een vliegende start. De daarop volgende jaren groeide het bezoekersaantal en dat geeft de organisatie vertrouwen om keer op keer te investeren in kwaliteit van de show en voorzieningen. Kevin van Geet is als 25-jarige de jongste circusproducent van Europa, en werkt vol goede moed aan het opbouwen van een regionale traditie in de kerstvakantie!

Voorstelling
Natuurlijk staat de voorstelling dit jaar geheel in het teken van het jubilerende circus en het 250-jarig bestaan van de circustraditie. Van begin tot het eind is het feest, met confettikanonnen, slagroomtaart en artistieke verrassingen! 

In de show schitteren topartiesten uit geheel Europa. Krachtacrobaten uit Oekraïne, gewaagde balansacrobatiek op de rola-rola, de muzikale clowns Rivelinos, een moderne rolschaatsact, komische stunts op de reuzetrampoline en razendsnelle jonglage met de voeten.

Klassieke hogeschool 
Een ode aan het klassieke circus met de Duitse Marylin Zinnecker. Zij toont de unieke band met haar paard Castellano, dat in gehele vrijheid (zonder teugels) een klassieke hogeschool presenteert. Tevens een bijzondere combinatie van reusachtige steppekamelen met edele Friese hengsten in vrijheidsdressuur.

Het gehele circusprogramma wordt begeleid door live muziek van ons swingend circusorkest onder de leiding van Vincent van Lent, en aangevuld met een showballet en live zang bij opening en finale.

Kaartverkoop
Gedurende de hele Kerstvakantie worden voorstellingen verzorgd. De première vindt plaats op zaterdagavond 22 december om 20.00 uur, daarna dagelijks om 15.00 uur. Op 1e en 2e Kerstdag zijn er shows om 12.00 & 16.00, 31 december & 1 januari wordt niet gespeeld. Inmiddels is de online voorverkoop gestart, tot eind oktober profiteert u van een aantrekkelijke vroegboekkorting!

Afgelopen jaar trok het circus bijna 10.000 bezoekers uit de hele regio West-Brabant: Van Breda tot Bergen op Zoom weet het hooggeëerd publiek het Kerstcircus in grote getalen te vinden!

Info en tickets via www.kerstcircus-ettenleur.nl