VERKADEFABRIEK – De fantastische familie-kerstvoorstelling Carrousel des Moutons van D’irque en Fien komt in de Kerstvakantie naar de Verkadefabriek van 26 tot en met 30 december. Een piano als acrobaat, ontelbare schapen die door je hoofd jongleren, een bezem als trapeze: wat absoluut niet kan, gebeurt hier echt! Carrousel des Moutons is direct als straattheater en intiem als een muziekdoosje. Ga mee op deze muzikale reis met prachtig spel, heel veel liefde, geluk en Kerstwarmte.

Een magische kerstvoorstelling voor de hele familie, boordevol circus, theater en muziek.

Carrousel des moutons is circus van hier en nu: met de pure kracht van circus, maar ook teder en met souplesse. Direct als straattheater en intiem als een muziekdoosje. Een voorstelling zonder woorden, die je sprakeloos maakt.

D’irque en Fien
De voorstellingen van D’irque en Fien zijn poëtisch en ontroerend. Ze prikkelen ieders kinderlijke ziel. Ooit, na een optreden, vonden ze een briefje onder de ruitenwisser: “Merci de magnier la poésie comme ca… vous êtes des créateurd de bonheur!” – “Dank u voor het vergroten van de poëzie. Jullie zijn scheppers van geluk!”

Een voorstelling voor de hele familie
Kunst- en vliegwerk, maar ook een flinke portie geluk zien we héél graag in de Verkadefabriek. En daarom zijn D’irque en Fien na drie jaar eindelijk terug. In 2019 zag je met Kerst hun bejubelde voorstelling Sol Bémol. In de mooiste dagen van het jaar komen ze opnieuw naar de Grote Zaal van de Verkadefabriek om je te verrassen en verwarmen met hun wonderschone voorstelling vol frivole circustaal. Carrousel des Moutons is een circus-, muziek- en theatervoorstelling zonder woorden, voor de hele familie.

Op 27, 28 en 29 december is er na afloop van de middagvoorstelling een circusworkshop door Jeugdcircus Pippin!

Jeugdcircus Pippin

Op 27, 28 en 29 december is er na afloop van de middagvoorstelling een circusworkshop die gegeven wordt door Jeugdcircus Pippin!

Circus is spectaculair, soms spannend en altijd creatief. Circusacts zien er vaak moeilijk uit. Gelukkig zit in iedereen wel een beetje circusartiest, dus na de voorstelling is Jeugdcircus Pippin uit Geldermalsen er zodat je de artiest in je even vrij kunt laten! Jeugdcircus Pippin geeft wekelijks circusles aan kinderen van 6 tot 18 jaar. Na de voorstelling zullen Pippinkinderen acts laten zien en leren ze jou ook hoe je de show kunt stelen! Pippin zorgt voor eenwielers, jongleerspullen en andere mooie dingen dus aarzel niet en do