Circus Diedom, de circusschool van Utrecht

Circus DIEDOM is de circusschool van Utrecht met inmiddels honderden leerlingen over 7 verschillende locaties. Hier kun je op elk niveau les krijgen, op veel verschillende locaties. Als beginner maak je kennis met koorddansen, ballopen, eenwieleren, acrobatiek, jongleren, trapeze, tissue en diabolo. Als gevorderde verfijn je de verschillende technieken en ben je veel bezig met trainen. Ook leer je meer over presentatie en spelen voor publiek.

Sportief

Diedom ziet circus in de eerste plaats als een uitdagende en veelzijdige vorm van sportieve vrijetijdsbesteding. Een intensieve bezigheid die cultureel en sociaal diverse individuen en groepen verbindt. Circus is voor iedereen en alle leeftijden, máár circus is veel meer dan dat!

Gedreven docenten

De lessen worden gegeven door zeer gedreven en ervaren docenten. Ook nodigen we regelmatig gastdocenten uit om speciale technieken aan te leren of theater- en danslessen te geven. Bij elke les is naast de vakdocent ook minimaal één lesassistent aanwezig.

Sinds januari 2014 is Diedom gestart met de verbouwing van de ruimte aan de Koningin Wilhelminalaan. Van een kale loods naar een ruimte met water, verwarming, stroom, toiletten en kleedkamers. De vorderingen zijn inmiddels zichtbaar en na de voorstellingsweek kan gestart worden met vrije trainingen voor volwassenen en per september gaat diedom ook lessen verzorgen in deze nieuwe ruimte.

De directeur

Jasper Riedeman
Jasper Riedeman is directeur van DIEDOM en is daarnaast ook docent bij DIEDOM. Zelf heeft hij jaren bij een jeugdcircus lessen gevolgd en voorstellingen gespeeld. Tijdens zijn studie logistiek bleef hij met circus bezig. Hij trad regelmatig op voor verschillende circusbedrijven, gaf lessen en maakte voorstellingen. Dit alles resulteerde in het opzetten van een eigen circusbedrijf na zijn studie: Cheer up! Productions.

Locaties

Waar kun je lessen volgen? Diedom maakt door heel Utrecht gebruik van gymzalen in scholen en clusters. Klik op de wijk van je keuze om te zien op welke locatie DIEDOM te vinden is! Bekijk locatie: Lunetten, Tuinwijk, Tuindorp,Wittevrouwen, Het Zand, Langerak, PijlstaartOog in AL, Transwijk

Lunetten

Gymzaal Goeree 4 ligt dichtbij de basisscholen en de buitenschoolse opvang, dus altijd makkelijk te vinden!

Adres: Goeree 4, 3514 ZZ Utrecht

Tuinwijk

In Tuinwijk krijg je les in de gymzaal naast de Dr. Bosschool, wedden dat je daar binnenkort op een bal kunt lopen?

Adres: Maria van Reedestraat 4, 3515 XJ Utrecht

Tuindorp

In de gymzaal van De Pels, op de rand van Voordorp en Tuindorp, heb je echt alle ruimte voor je circuskunsten!

Adres: Winklerlaan 79, 3571 KL Utrecht

Wittevrouwen

In de gymzaal bij de Jenaplanschool in Wittevrouwen is het altijd hard werken tijdens de lessen, maar natuurlijk is het er ook enorm gezellig!

Adres: Oude Kerkstraat 2A, 3572 TJ Utrecht

Langerak

Na 5 jaar les in Cluster Voorn gaat DIEDOM verhuizen naar een andere zaal in Leidsche Rijn. 2 minuten verwijderd van de oude zaal.

Adres: Verlengde Houtrakgracht 598, 3544 EA Utrecht

Oog in al

Circusles in Oog in al geven we in de zaal van de Johan de Wit school. De gymzaal ligt verstopt op het schoolplein achter de school.

Adres: Franz Schubertstraat 20,  UTRECHT

Transwijk (KW4)

Onze nieuwe vaste zaal vanaf september 2014.

Adres: Koningin Wilhelminalaan 4c,  UTRECHT

Circus Diedom,
Postbus 2793
3500 GT Utrecht
bezoekadres
Kon. Wilhelminalaan 8 3527 LD Utrecht.
tel 0617171500
info@diedom.nl

website

facebook