Cirque des Dunes, zaterdag 7 juli 2018 van 19.45 uur – 23.00 uur! Voor de derde keer, na de viering van 150 jaar Badplaats in Noordwijk komt Cirque des Dunes terug. Het begint op een jaarlijks succesverhaal te lijken. 

Je waant je bij Cirque du Soleil aan Zee..!

Ongeveer 12 spectaculaire acts zullen op zaterdagavond 7 juli vanaf 20.00 hun opwachting maken voor en rondom de duinen aan de Koningin Wilhelmina Boulevard te Noordwijk aan Zee. Het programma biedt entertainment voor een groot publiek, voor zowel jong als oud. Van vuur-acts, diverse acts in de lucht, tot lichtgevende acts en een aantal gave mobiele acts.

Voorafgaand aan het Cirque des Dunes treedt er Samba band op. Dit optreden is vanaf 19.45 uur te zien en is een verrassende en swingende sfeermaker.

Het festival wordt afgesloten met een sensationele vuurwerkshow. Het vuurwerk zal tijdens deze zogenaamde “pyromusical” synchroon lopen met daverende muziek om een geweldige sfeer te creëren. Vanaf meerdere locaties op het strand wordt het vuurwerk afgestoken, zodat deze vanaf de gehele boulevard goed te zien is voor alle toeschouwers. Dit vuurwerk vindt plaats rond 22.45 uur.

Toegang is gratis.

(Foto’s: Marcel Verheggen)