27 oktober 2022

Den Bosch – Wintercircus Pallasso

Wintercircus Pallasso het allerleukste en sfeervolste kerst en winter event van het jaar strijkt vanaf 16 december  t/m 1 januari  neer voor een serie bruisende theatervoorstellingen vol beleving op P2 bij het Sportiom exclusief in ’s-Hertogenbosch: The Magical Winter Edition!

Geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie!  Sfeer en beleving is onze kracht, bij ons kijk je niet gewoon naar een show…Je beleeft die alsof je er middenin zit!

In een wervelende en betoverende show streelt wintercircus Pallasso de harten van jong en oud met een top programma vol spanning, sensatie en humor. Dat gebeurt in een herkenbare circussfeer, nostalgisch maar toch modern.

Het samenspel in de piste tussen artiesten uit alle werelddelen en zelfs Ukraine, acrobaten en onze eigen Pallasso clowns maakt van een voorstelling een ware belevenis. Het wordt deze winter genieten geblazen in ’s-Hertogenbosch tijdens de kerstdagen!

Wij bieden u een onvergetelijke top voorstelling voor alle leeftijden, waarin theater, show, spektakel en humor samenkomen in de meest pure vorm van entertainment vol sfeer en beleving. Een feest voor de gehele familie om niet snel te vergeten.