Binnenland
12 augustus 2023

Hoera! De crowdfund is met 110% geslaagd! Met dank aan het grote aantal donateurs!

Beste allemaal,

Graag deel ik voor een keer een persoonlijk bericht met jullie.

De crowdfund voor een nieuwe website voor Circusweb.nl is zeer succesvol afgerond. Goed nieuws: dat betekent dat een nieuwe website voor Circusweb.nl er definitief komt!

Allereerst wil ik alle donateurs ontzettend bedanken voor de donaties en het vertrouwen in het project! Zij leverden een topprestatie.

In de afgelopen maand verrichten 106 donateurs gezamenlijk 111 donaties. Zij steunden het project samen met een totaalbedrag van €7710,-. Dat betekent dat er 110% van het streefbedrag is opgehaald. Ik had dat van tevoren niet durven dromen; GRANDIOOS!

De crowdfundcampagne was een intense, leuke en nuttige periode. Ik heb ontzettend veel positieve reacties ontvangen, leuke mensen ontmoet en veel ideeën voor verhalen voor de nieuwe website verzameld. En dat alles in een relatief korte periode.

Van kleine tot grote donaties. Van donaties zonder of mét tegenprestaties. De hoofdlijn is dat het zonder de fantastische donateurs écht onmogelijk was. Zij hebben zich enorm ingezet en daar ben ik bijzonder dankbaar voor.

Eveneens een dikke MERCI aan Gera de Leeuw en Jan Plug. Voor de support, maar ook voor het creëren van het solide platform ‘Circusweb’, waar ik nu verder aan werken mag.

Ook een speciaal dankwoord voor vrienden en familie die me enorm gesupport hebben en meedachten: Jordy Evers, Martijn Martell en Jan-Willem en Mathijs te Kiefte.

Hans Klok en Kevin Gorczyński: bedankt voor het opnemen van het promotiefilmpje! En als laatste wil ik graag mijn vriendin Anna bedanken. Zij heeft een maandlang mogen genieten van iemand die het de hele dag over één ding had: de crowdfund.

De tekst gaat door onder de foto.

Hoe nu verder?
Tot zover een terugkijk en mijn oprechte dank. Het ALLERMOOISTE: er komt een nieuwe website! Daar wordt nu al aan gewerkt.

Zoals ik eerder in dit artikel vertelde is er tien procent meer opgehaald dan wat het streefdoel was. Van de €7000,- worden alle professionals betaald die werken aan het project ‘de nieuwe Circusweb-website’. Maar er zal een deel van het crowdfundbedrag overblijven.

Dat bedrag reserveer ik voor een doorontwikkeling. Ik vermoed dat ik ergens in de komende twaalf maanden iets tegenkom, waarbij ik denk: “deze toevoeging is goed voor Circusweb”. En daar is – dankzij het extra bedrag – een beetje ruimte voor.

De huisstijl is klaar. En de webbouwer gaat zeer binnenkort beginnen met haar werk. De nieuwe website gaat naar verwachting begin oktober ‘live’.

Tot die tijd blijft Circusweb.nl gewoon actief. Her en der wordt er een klein stapje teruggezet, omdat ikzelf ook druk zal zijn met het ‘vullen’ van de website en het uitdenken van ideeën voor de nieuwe website. Daarna is de nieuwe website er en verschijnt er veel interessants op jullie beeldschermen!

Klassiek, modern, tent, theater, straat, festival, opleiding en jeugd: ik kijk uit naar alle aanstaande ‘circuscontent’. Ik ga er wat moois van maken en heb zin om met enthousiasme een nieuwe koers te varen. Samen met het brede Nederlandse circusveld.

En hopelijk ook samen met jullie. Want: ik nodig iedereen van harte uit om Circusweb.nl ook in de toekomst te volgen en te genieten van het resultaat dat de meer dan 100 donateurs mogelijk maken!

Hartelijke groeten en maak er een feestelijk weekend van!
Frens