10 december 2015

d.Circus Renz Berlin

logoleeuwtjegroenVoor circusprojecten in het hele land, op scholen, bso’s, straatfeesten, winkelcentrum- promotie, bedrijfsfeesten op locatie, feesten bij instellingen en nog veel meer!

www.deleeuwcircusevents.nl

 

Circus Renz Berlin

Dit Duitse familiecircus van Bernard Renz reist al vele jaren in Nederland. Dit circus is samen met circus Renz International van Franz Renz (zie elders op Circusweb) afgesplitst van het destijds grotere en bekende Renz-Berlin.


laulirenz

Renz-Berlin heeft zich recentelijk in het nieuw gestoken, het materiaal ziet er prachtig uit.

Het geboden programma is een prima programma en nog niet zo lang geleden volledig vernieuwd. Vooral de kinderen Renz die bijna allemaal volwassen zijn, hebben inmiddels het initiatief genomen en brengen een serie prachtige circusacts. De acts van zowel Bernhard Renz en Charlotte, en van Laila Renz kwamen in 2013 in aanmerking voor een Circusweb Award en dat was niet voor niets. Het circus is de laatste jaren erg gegroeid van een eenvoudig circusprogramma met dieren tot een circus waarin zowel dier als mens een prima show laten zien. Een circus dat de moeite waard is om te gaan bekijken, u kunt op onderstaand plaatje een impressie zien van het circus en de show. Sinds 15 december geldt het circusverbod, waarna de olifanten alvast vooruit gestuurd werden naar het winterverblijf. Olifant Rhani weigerde daarna te eten en overleed. Daarop is olifant Carla weer teruggehaald naar het circus. Het circus hoopt dat Carla bij de andere dieren mag blijven tot haar dood en heeft hiervoor een persconferentie georganiseerd.

carlarenzberlin1

Circus Renz, olifant Carla 52 jaar al sinds 1966 bij het circus.
Foto: Sake Elzinga

berlin1
berlin3
berlin4 berlin5 berlin6
berlin8
berlin9
berlin11
berlin12 berlin13 berlin14 berlin15

Nieuwsgierig naar de agenda van dit circus?
Wij vermelden deze alleen op verzoek van de circussen zelf.
Dat kan door middel van ticketverkoop, of via Circusweb ticketverkoop.