Binnenland
2 februari 2024

Crowdfund voor een nieuwe aanhanger van Circus Tijdgeest

Circus Tijdgeest stimuleert kinderen en jongeren in Enschede om te groeien in hun fysieke, artistieke en sociale ontwikkeling door middel van circusactiviteiten.

Zij doen dit door circus laagdrempelig aan te bieden aan jeugdigen in Enschede ongeacht achtergrond. Circus Tijdgeest ziet hierbij circus als een mogelijkheid om te werken aan een positieve beeldvorming. Circus Tijdgeest vindt het belangrijk dat elk kind trots kan zijn. Trots op zichzelf en op de anderen. Er is, binnen het circus, geen competitie. Je bent gewoon zo goed als je zelf bent.

Een nieuwe aanhanger

Nadat afgelopen jaar hun aanhanger het heeft begeven, is het circus op zoek naar een nieuwe (aangepaste) aanhanger. Dit, zodat ze hun projecten in Enschede (en ver daarbuiten) kunnen voortzetten, zonder afhankelijk te zijn van derden of dat men een aanhanger moet huren.

Voor de aanschaf van een nieuwe aanhanger is Circus Tijdgeest nu een crowdfundactie gestart. Help je ze mee, zodat het circus weer de weg op kan voor hun goede werk? De actie loopt tot en met 26 februari 2024.

De aanhanger is hard nodig om de doelgroep te kunnen blijven bereiken. Zo geeft Circus Tijdgeest bijvoorbeeld workshops op locatie, waar ze ook spullen nodig hebben die te groot zijn voor in een gewone auto. Denk aan een draadloop-installatie of aerial silk-installatie (met valmatten).

Doneren kan middels elk gewenst bedrag. Er is ook een mogelijkheid om te doneren met tegenprestaties. Dat begint vanaf €20,- en loopt op naar hogere bedragen. Leuke tegenprestaties zijn onder andere: een uniek theeglas of een workhop op locatie.

Alle informatie vind je op deze pagina. Door hier te klikken kun je ook doneren.