Pointless International is een Engels sprekende internationale clown performance gemaakt door twee theatergroepen: Maatschappij Discordia en ‘t Barre Land. In deze voorstelling wordt het beste van theater gecombineerd met het beste uit het circus.

POINTLESS INTERNATIONAL BRINGS POLY-INTERPRETABILITY

NapPas

Tournee in Nederland en België t/m februari 2017, Haarlem Antwerpen, Maastricht, Amsterdam en nog veel meer plaatsen

 

 

 

In navolging van hoe de klassieke clowns-scènes zich vanaf het begin van de 19e eeuw langzaam vanuit Parijs over Europa hebben verspreid, heeft Pointless International de wens om deze met eenzelfde kracht, originaliteit en intimiteit opnieuw op te voeren.

The clowns are back in town!
Na hun succesvolle clowns-voorstelling ‘Pointless International’ in 2014 gaan Coco, Buster, Joey en hun voorbeeldige toneelknecht Sugar door waar ze gebleven waren in Poly-interpretability. Met een nieuwe collectie grappen, scènes en pantomimes, zelfs grappiger dan de vorige keer! Poly-interpretability is een Engels gesproken internationale clowns-voorstelling. In navolging van hoe de klassieke clowns-scènes zich vanaf het begin van de 19e eeuw langzaam vanuit Parijs over Europa hebben verspreid, heeft Pointless International de wens om deze met eenzelfde kracht, originaliteit en intimiteit opnieuw op te voeren. Verwacht clownscenes als ‘The Clown in the Audience’, ‘The Broken Mirror’, ‘The Funnel’ en misschien zelfs levensechte dieren! Pointless International verbindt het beste van het toneel met het beste van het circus!

Elephants Strictly Forbidden! Language Big Problem! Merchandise Available! Very Welcome! See You There!

Coco, Joey, Buster, Sugar

Van en met Czeslaw de Wijs, Vincent van den Berg, Matthias de Koning en Jorn Heijdenrijk. Een coproductie van Maatschappij Discordia en ‘t Barre Land.

De pers over Pointless International in 2014:
‘Niet alleen om te lachen, maar ook bewonderenswaardig behendig en goed bedacht.’ (****) – De Volkskrant

‘Gevieren zijn ze grandioos: tragisch en lachwekkend, tergend en bewonderenswaardig, chaotisch en geschift.’ (****) – Het Parool

‘Het is een orkaan, deze zoete oorlog van het lachen.’ (****) – Theaterkrant

Speellijst:

3 & 4 november, Toneelschuur, Haarlem
1 & 2 december, Monty, Antwerpen
5 t/m 9 december, Frascati, Amsterdam
9 & 20 januari, Ainsi, Maastricht
12 & 13 Januari, Theater Kikker, Utrecht
1 februari, Theater aan het Spui, Den Haag
21 t/m 24 februari, Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam

Meer informatie www.pointlessinternational.com