Groningse circusartiesten presenteren het verrassende en vrolijke variété diner Cirqulinair.

Nu ook met gebarentolk, schrijftolk en blindentolk!

Vorig jaar waren de uitverkochte Cirqulinair avonden een groot succes. Jacques d’Ancona gaf maar liefst vier sterren en schreef: ‘Ze kunnen er niet onderuit. Dit programma krijgt een vervolg’. En nu is het zover… Cirqulinair komt terug! Maar liefst acht avonden in oktober en november is Cirqulinair weer in De Loods in Groningen. Voor iedereen die zin heeft in een gezellig lekker avondje uit. En dit keer écht voor iedereen, want ook met een visuele of auditieve beperking beleef je alles mee. Op 6 november is er een blindentolk die zorgt voor live audiodescriptie en op 7 november zijn er gebarentolken, schrijftolken én is er bediening die gebarentaal spreekt!

Circus en culinair genot smelten in Cirqulinair samen. Het ene moment hangt de acrobate in de trapeze, het volgende moment serveert zij het eten of staat de 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen naast je tafel. Geniet, lach en verbaas je de hele avond. Het begint al bij binnenkomst en stopt pas bij vertrek. De acts en het smakelijke 3-gangen diner lopen vloeiend in elkaar over.

Arlette Hanson is één van de initiatiefnemers van Cirqulinair en directeur van Stichting Komt het Zien! Zij vertelt: “Nadat ik met mijn Wintercircus blindentolken in Nederland had geïntroduceerd, besefte ik hoeveel mensen niet van theater en circus kunnen genieten zoals ik dat zelf doe. Als je een visuele of auditieve beperking hebt, dan mis je zoveel. Sinds 2018 zet ik mij met Komt het Zien! fulltime in voor toegankelijk theater. Voor mij en het hele team was het dan ook een vanzelfsprekendheid om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van Cirqulinair. Oók als je blind, slechtziend, doof of slechthorend bent!”

Cirqulinair wordt gespeeld en gemaakt door Duo Musa (Roos & Salim), Unicirque (Tobit & Jasmijn), Helena Cardoso, Hilbert Geerling (allen uit Groningen) en Arlette Hanson (de enige Fries in het gezelschap).

data: 21-24 oktober en 4-7 november 2021

toegankelijkheid: blindentolk op 6 november / gebaren- en schrijftolken op 7 november

ontvangst vanaf 17:45 uur

prijs: € 65 per persoon, inclusief 3 gangen diner (keus vegetarisch en vlees)

locatie: De Loods – Neutronstraat 3 – Groningen

meer info: www.cirqulinair.nl

tickets: https://deloods.events/events/cirqulinair/

www.facebook.com/cirqulinair

www.instagram.com/cirqulinair.nl