Niet alleen de gerechten maar ook de spanning is er om te snijden; De Groningse circusartiesten van ‘Cirqulinair’ presenteren de nieuwe voorstelling ‘Château Migraine’, een verrassend avondvullend Gronings Variété Diner vol acrobatische circuskunsten in het voorjaar van 2023.

Na de uitverkochte edities van voorgaande jaren doen de artiesten er een schepje bovenop. Een schepje pit, een vleugje energie en een snufje sensatie! Dat was precies wat recensent Jacques d’Ancona al dacht; “Ze kunnen er niet onderuit. Dit programma krijgt een vervolg.”

Opnieuw gaan de artiesten een samenwerking aan met ‘De Loods’ in Groningen om er een onvergetelijke avond van te maken waarin je van binnenkomst tot vertrek kunt genieten van een smaakvolle avond vol spanning, verbazing en humor.

Circus en culinair genot smelten samen in een sfeervolle avond
Het is de hoogste tijd voor Ciqulinair, waarin circus en culinair genot samensmelten in de vorm van een avond die doet denken aan de stijlvolle jaren 30! De allerhoogste, want je kijkt er niet alleen naar je bord, maar ook naar de lucht waar acrobaten voorbij zwaaien en koorddansers balanceren die tegelijkertijd je wijnglas bijvullen. Je valt van het ene in het andere spektakel wanneer je wordt bediend door de circusartiesten zelf, die natuurlijk de wijnflessen niet op een karretje naar je tafel toe rollen. Hoe dan wel? In 30’s stijl! Komt dat zien…

Zowel in de keuken als op de vloer wordt met vuur gespeeld. Wanneer je ademloos toekijkt, kun je – terwijl je de nodige ‘oooooo’s’ en ‘aaaaa’s’ van verbazing uitroept – óók nog een Gronings driegangenmenu je open mond in schuiven. Er wordt een heerlijk diner gekookt waarin je smaakpapillen worden geprikkeld.

De cast
Cirqulinair wordt gemaakt en gespeeld door Roos Hermanides, Salim Yusuf, Jasmijn Rubingh, Tobit van Vliet, Rein de Kok en Larissa Timmer.

Een onvergetelijke avond voor iedereen!
Maar liefst zestien avonden in februari en maart 2023 opent De Loods haar deuren voor echte sensatiezoekers, bourgondiërs en circusfanaten voor een wervelwind van een circusavond.

  • 16 tot en met 19 februari: (zaal open om 17.45 uur) 18.30 uur – 21.45 uur.
  • 23 tot en met 26 februari: (zaal open om 17.45 uur) 18.30 uur – 21.45 uur.
  • 2 tot en met 5 maart: (zaal open om 17.45 uur) 18.30 uur – 21.45 uur. (Let op: 5 maart is uitverkocht)
  • 9 tot en met 11 maart: (zaal open om 17.45 uur) 18.30 uur – 21.45 uur.

Tickets

  • De prijs voor een onvergetelijke Cirqulinair-avond: €65,- per persoon, inclusief het driegangendiner (keus vegetarisch en vlees).
  • Locatie: De Loods, Neutronstraat 3 te Groningen.
  • Leeftijdsadvies: twaalf jaar en ouder
  • Tickets + info én details over het menu vind je op deze website.

Een extra element
Op 25 februari voegt Cirqulinair een extra showelement toe, waarmee de show deze avond ook toegankelijk is voor doven en slechthorenden. Op 11 maart is Cirqulinair ook toegankelijk voor blinden en mensen met een visuele beperking. Maakt dat mee!