De nieuwe show ALIS, veelgeprezen en meer dan 200.000 toeschouwers, zal voor het eerst optreden in het Koninklijk Circus in Brussel op 29-30-31 december 2022, inclusief de oudejaarsavondshow en een show op 1 januari 2023. Het publiek wordt ondergedompeld in een suggestieve en ongekende ervaring, rijk aan emoties en verrassingen met iconische artiesten van Cirque du Soleil en Nouveau Cirque.

ALIS brengt 12 absoluut unieke nummers rond een uitzonderlijke cast van 23 artiesten, waaronder de grote wereldsterren, maar ook nieuwe talenten, zorgvuldig geselecteerd door het bedrijf Le Cirque WTP.

Er zijn koorddansers, acrobaten, jongleurs en muzikanten die de nummers achter hun internationale succes presenteren, maar ook wereldpremièrenummers die speciaal voor de show zijn gemaakt.

ALIS neemt het publiek mee op een denkbeeldige reis om menselijke kwaliteiten te ontdekken, door middel van een suggestief plot samengesteld uit sferen geïnspireerd door 19e-eeuwse fantasieliteratuur en het meesterwerk van romanschrijver Lewis Carroll “The Adventures of ‘Alice in Wonderland’. Duur van de show: 2 uur zonder pauze en zonder aanwezigheid van dieren.

Bestel je tickets via Ticketmaster