Het Engelse Cirque Beserk maakt steeds vaker een uitstapje naar het vasteland van Europa. Konden we het circus al eens bewonderen in het Nederlandse Heerlen, nu is het Belgische Oostende aan de beurt. Het knettergekke theatercircus barst van de leuke tradities en brengt stuntcircus waar je mond van open valt. Vorig jaar maakte Mari Kraal uit Londen al een reportage van dit circus in Londen voor Circusweb. 
 
Brian Herfs, bedankt voor de tip, ongelofelijk, zelfs dit circus gebruikt foto’s van Piet-Hein Out.
 
 
De Kursaal in Oostende brengt de Belgische première van een knettergek theatercircus.

Maar deze herfstvakantie komen zij voor een keer naar de Belgische kustplaats. Maar liefst 6 dagen zullen zij optredens verzorgen. Ook een tip voor Nederlanders om er eens te gaan kijken. 

Cirque Berserk is geen traditoneel circus hoe wij dit kennen maar wel een niet te verwoorden knettergek circus. In deze show worden de eenvoudige vaardigheden van tourende circusgezelschappen gecombineerd met adembenemende acts.

NapPas

Voor deze voorstelling werden over heel de wereld maar liefst 35 topartiesten gecast elk uniek in hun genre. Die samen maar liefst 30 unieke spannende circus acts brengen in een show. De adrenaline zal tot ongekende hoogte stijgen.  Elke act die tijdens de voorstelling te zien zal zijn is adembenemend te noemen, met jongleurs, acrobaten, veel stuntmensen tot messenwerpers .
Vooral the motorcycle globe of death verkent hierbij de grenzen van de mogelijkheden, Zelfs vier motoren in een globe die tijdens de uitvoering van de act ook nog eens gaat splitsen. Hoe luider de aanmoedigingen van het publiek, hoe sneller deze artiesten gaan rijden.

Deze show zal zowel jong als oud weten te bekoren en je meevoeren in de unieke wereld van het circus. Een gedenkwaardig theatercircus waar je niet over uitgepraat raakt. Om het allemaal nog spannender te maken, de voorstelling in Oostende staat in het teken van Halloween. Deze voorstellingen lopen van 26  tot 31 oktober. 

Meer info https://www.kursaaloostende.be/nl

Fotos website Kursaal oostende  Piet-Hein Out. 

Commentaar via Facebook
1119 totaal aantal bezoekers 3 bezoekers vandaag