Home Circusnieuws Binnenland Circusweb werkt nu samen met NapPas

Circusweb werkt nu samen met NapPas

Profiteer van extra voordeel bij uitjes.

137

Ruim 4,5 miljoen mensen kiezen ervoor om in eigen land op vakantie te gaan. Dit is een gevolg van het aanhoudende mooie weer in Nederland. Mensen die normaal gesproken een last minute boeken, kiezen er nu voor om hier te blijven. Dat is vooral te merken aan de Nederlandse stranden en campings, maar ook bij de dagjes uit hebben de amusementsparken vooral geen klagen. Daarom is Circusweb een samenwerkingsverband aangegaan met NapPas, die mooie kortingen verzorgt voor mensen die een dagje uit willen. 

Korting voor Nationale Amusementsparken

Circusweb biedt de laatste tijd steeds meer mogelijkheden voor uitjes met kortingen. Het begon met het aanprijzen van Ticketveiling, voor de tickets van Circus Sijm en andere producties, momenteel prijzen wij heel wat uitjes aan. De nieuwste aanbiedingen zijn voor de NapPas, de Nationale Amusementsparken Pas. Binnenkort kun je via die pas ook met voordeel naar Kerstcircus Haarlem, wellicht sluiten er nu meer circussen aan die kortingen willen aanbieden via deze populaire nieuwe website. 
Een kleine twee maanden geleden is NapPas online gegaan en nu levert die website al vele successen op. De pretparken zijn blij met dit resultaat. 

Voordeliger op stap

Met het gehele gezin voordeliger op stap? Gezellig de dierentuin of het pretpark in? Dan kunnen de kosten soms best hoog oplopen. Gelukkig is er met NapPas een mooie mogelijkheid om korting te krijgen op uw uitstapje. Dit is een speciale kortingspas die het makkelijker maakt om met uw gezin naar de dierentuin, het museum of speelparadijs te gaan. Hierdoor kunnen u en uw kinderen zorgeloos op stap!

De NapPas verleent korting op meer dan 250 verschillende uitjes. U kunt naast uzelf nog 3 extra personen mee laten genieten van de speciale kortingen. De pas is onbeperkt te gebruiken. Kortingen kunnen wel oplopen tot 50%.

Plezier voor jong en oud!

Waar kunt u voordeliger op stap?

Een ‘dagje uit’ wordt nog leuker met de NapPas. Of u nu naar de dierentuin gaat, het pretpark of een ander uitje wilt beleven. Het voordeel is dat u met de NapPas korting krijgt op veel verschillende locaties en voor allerlei uitjes. Wat is er nu leuker om met uw kinderen gezellig uit te gaan en ook nog eens minder te betalen?

Het aanbod van uitjes vindt u op de website van NapPas. U krijgt onder meer korting bij dierentuinen, pretparken, kartbanen, speelparadijzen, escaperooms, recreatieparken en nog veel meer.

NapPas voordelen op een rij

Wilt u snel profiteren van allerlei kortingen? Wacht dan niet met het aanschaffen van de pas. Bestel snel de NapPas. Veel plezier tijdens uw uitjes!

Alle voordelen van de NapPas nog eens op een rijtje:

  • Korting met het hele gezin voor allerlei uitjes
  • Dé oplossing voor gezinnen met een kleine portemonnee
  • Tot wel 50% korting!
  • Gevarieerd en landelijk aanbod van uitjes
  • Met het hele gezin op stap: maximaal 4 personen krijgen korting
  • Een leuk en goedkoop dagje uit
  • Onbeperkt gebruik van de Voordeelpas

Nog meer korting via Circusweb

Bezoekers die via Circusweb een NapPas bestellen ontvangen via Circusweb 10% korting op de NapPas.
Dit betekent het volgende als ze via Circusweb bestellen:
• NapPas voor 1 jaar € 17,95
• NapPas voor 2 jaar € 30,15
• NapPas voor 3 jaar € 40,05

Klik op onderstaand plaatje om te profiteren van die extra Circusweb korting!

NapPas