Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie een gecombineerde Vakantie- en Circusreis van 23 t/m. 28 augustus. Dit keer naar OOST DUITSLAND

Afbeeldingsresultaat voor hellingman busDe reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Touringcarbedrijf Hellingman en Pelikaan Groepsreizen.

Opstapplaatsen: Zaandam, garage Hellingman, 10.30 u  Duivendrecht, station N.S.(Stationsplein 1), 11.30 u Amersfoort, Station NS Centraal, (Stationsplein, achter het Meeusgebouw), 12.30 u Deventer, station N.S. (Stationsplein 5).

Wij verzoeken u 15 minuten voor de vertrektijd bij de opstapplaats aanwezig te zijn.

Bij de reissom zijn inbegrepen, vervoer in een luxe touristclass touringcar. Deze touringcar is voorzien van toilet, bar met warme en koude dranken (niet inbegrepen) airconditioning en audio- en dvd apparatuur.

  • 2 overnachtingen in een goed overnachtingshotel op de heenweg in Magdeburg en op de terugweg in Hannover, gebaseerd o.b.v  verblijf in een tweepersoonskamer of eenpersoonskamer voorzien van ba/do en toilet o.b.v. halfpension.
  • Afbeeldingsresultaat voor Hotel Amsee in Waren(Müritz)
  • 3 overnachtingen in Hotel Am See in Waren(Müritz) o.b.v. verblijf in een één- of tweepersoonskamer voorzien van ba/do en toilet en logies en ontbijt en 1x diner. Toegang tot Spa Am See en fitnessruimte.
  • Afscheidsdiner.

Circussen en dierenparken  zijn ook bij de onderstaande prijzen inbegrepen.

Niet inbegrepen zijn 2 diners in Hotel Am See waarvoor we in verband met het programma geen afspraken kunnen maken en toeristenbelasting  (ter plaatse te betalen)

Elefantenhof in Platschow , Circus Probst(Reinhard),  Circus Roncalli,  Circus Berolina en Circus William staan op het programma. (aanpassingen voorbehouden)

Spa Hotel Am See is gevestigd op het heuvelachtige platteland naast het meer Tiefwarensee. Vlakbij het hotel zijn tal van wandel- en fietspaden. Het hotel heeft geen twin-kamers. Het zijn wel aparte matrassen, maar in 1 bed.

Faciliteiten: Alle kamers zijn rookvrij en voorzien van kabel tv, een telefoon en een eigen badkamer. Het restaurant is ´s morgens en ´s avonds geopend en biedt een vrij uitzicht op de Tiefwarensee. Het hotel heeft een bar en een bibliotheek. De nieuwe luxe spa beschikt over een fitnessruimte, een warm bronwaterbad, een Finse sauna en een zoutkamer. Men kan eveneens een duik nemen in het meer, dat bereikbaar is via de sauna’s of via een terras aan het meer. Het hotel beschikt over gratis WIFI.

Prijzen voor leden en partnerleden:

Eenpersoonskamer € 749 00 p.p. (er zijn slechts 13 eenpersoonskamers beschikbaar)                               Tweepersoonskamer € 599,00 p.p.                                                                          

Voor niet-leden en niet-partnerleden wordt € 15,00 extra gevraagd 

Aanmelding: U kunt zich schriftelijk, telefonisch of per e-mail uiterlijk 15 mei 2017 aanmelden bij:

Fred de Ligt, Uitoord 14, 4824LD Breda, tel.nr. 076-5419559, e-mail: freddel@ziggo.nl.

U krijgt dan een inschrijfformulier van Pelikaanreizen toegestuurd wat u moet zenden naar:

Pelikaan Groepsreizen en Incentives, t.a.v. Henny Los, Haveneind 2, 4761 BZ Zevenbergen.

Deze wat afwijkende aanmeldingsprocedure heeft te maken met de SGR-garantieregeling. Op het inschrijfformulier kunt u aangeven dat u een aparte factuur en reisbescheiden wilt ontvangen, als u een kamer deelt met een ander dan uw echtgenote c.q. partner.

Als u een tweepersoonskamer wilt delen met een andere deelnemer wordt u verzocht zelf een kamergenoot te zoeken. De evenementencommissie zal hierin niet meer rechtstreeks bemiddelen. In verband met de extra kosten is het zeker interessant

om uw kamer met iemand  te delen.

Betaling:

De voorwaarden voor de betaling zijn als volgt:

– na de ontvangst van de factuur, de aanbetaling binnen 4 weken voldoen. De aanbetaling is 15% van de

reissom.

– het restantbedrag uiterlijk 6 weken voor vertrek

Denk aan een geldig legitimatiebewijs en een reis/ongevallen/ annuleringsverzekering. Deze reis kan alleen doorgaan met minimaal 40 deelnemers.