Toppers feestkleding & accessoiresToppers 2018 kleding & accessoires

Wekenlang worden we er attent op gemaakt, op de buis genoeg aandacht voor het feest van het jaar en binnenkort is het weer zover. Vrijdag 25 & zaterdag 26 mei beleven we de Toppers in concert 2018, the circus edition. Natuurlijk hoor je allemaal in voor de juiste stemming in het roze te verschijnen. Vandaar dat Circusweb u even wil wijzen op het grootste aanbod Toppers Pretty Pink kleding voor de Toppers in concert 2018.

Pammy Boltini

Denk je eens in, een hele arena vol met ene grote roze zee… de voorpret alleen al. Wat zullen die malle toppers dit jaar allemaal uit de kast halen met hun circusthema? In het verleden een olifant in de show met Gerard Joling er bovenop en Pammy Boltini.. van Circusverhuur Boltini ernaast, maar iets leuks met olifanten is tegenwoordig verboden, olifanten mogen niet meer gebruikt worden voor reclame doeleinden. Maar er blijven natuurlijk allerlei andere verrassingen mogelijk op het gebied van circus en glamour en glitter. We zijn benieuwd. (foto: facebook Pammy Boltini).

Even terug naar de roze kledingvoorschriften. Via deze pagina bestelt u gemakkelijk en snel een roze verkleedpak, roze accessoires of een knalroze verkleedhoed. Een speciaal aanbod Toppers dresscode kleding met zeer scherpe prijzen wordt direct uit voorraad geleverd en binnen 24 uur naar het gewenste adres verzonden.

Hier vind je wat mooie voorbeelden. 

Categorieën

Roze Toppers dameskleding
Roze Toppers herenkleding
Roze Toppers verkleedaccessoires
Roze Toppers hoedjes en petten
Roze Toppers shirts voor dames
Roze Toppers shirts voor heren
Roze verkleedpruiken voor dames en heren
Roze Toppers verkleedbrillen

Bij Fun & Feest vindt u niet alleen een gigantisch aanbod roze Toppers dresscode kleding en accessoires, alles is ook nog eens scherp geprijsd.

Wil je rechtstreeks naar de Toppers pagina’s van fun en feest, klik dan op onderstaande banner.

Toppers feestkleding & accessoires