Ben jij gek op Circus? Dan bof je in Nederland, want naast de meer dan 10 rondreizende circussen zijn er in diverse attractieparken ook mooie circusshows. Bijvoorbeeld in Slagharen, waar al sinds mensenheugenis elk jaar een nieuwe circusshow te zien is. Dit jaar met twee hele leuke bekende circusartiesten, Alex de Brandweerman, en Justin Ronday. Wil je de circusshow bezoeken, dan kun je nu al vroegboeken. 

 

  Ook Duinrell komt ieder jaar in de zomerperiode met een leuke circusshow, onder de naam Cirque Lumiére. Wil je de show bijwonen, dan kun je een dagticket kopen voor Duinrell. Wil je een voordeeltje? Dan kun je bieden via Ticketveiling, en dan zoeken op Duinrell, de kaartverkoop via Ticketveiling is nu volop aan de gang en elke 10 minuten maak jij kans om een mooi arrangement te winnen. Je moet je van tevoren wel inschrijven voor Ticketveiling en dan heb je echt twee keer plezier, bij het bieden en winnen, en bij het bezoeken van Duinrell. 

NapPas

 

Ook in de Efteling komt dit jaar een mooie circusshow. We hebben hier al eerder melding van gemaakt op Circusweb. https://circusweb.nl/efteling-komt-cirque-du-soleil-achtige-show/ .

Mocht u dit lezen en nog meer attractieparken weten met circusshows? Dan kunt u dat aan ons melden. circuspers@gmail.com